Potápi Árpád hírek

Politikus › Potápi Árpád

„A történelmet ne játsszuk újra, főleg ne egy vesztes történetet”

20.01.06 10:43

Potápi Árpád János: Még erősebben szeretnénk hangsúlyozni 2020-ban, hogy Magyarország határain kívül életerős magyar közösségek élnek

Tangazdaságot és Ifjúsági Központot adott át a Drávaszögben Potápi Árpád János

19.12.23 10:01

A magyar kormány támogatásával létrehozott Tangazdaságot és Ifjúsági Központot adott át csütörtökön a drávaszögi Kopácson Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS – a Romániában élő magyar közösség támogatására

19.12.20 14:25

A pályázati kiírás a magyarság összetartozása jegyében értékteremtő, konkrét szellemi, tárgyi eredményt felmutatni tudó programok megvalósítására szeretne ösztönözni, e célokat tükröző igényes, minőségi pályázatok támogatásával. 1. A pályázat célja: A…

Egymillió forint támogatást ajánlott fel a magyar kormány a kijevi magyar egyesületnek

19.12.13 14:16

Egymillió forint támogatást ajánlott fel a Potápi Árpád János vezette nemzetpolitikai államtitkárság a fennállásának 30 éves jubileumát ünneplő Magyarok Kijevi Egyesületének - mondta el az MTI-nek pénteken Kijevben Szili Katalin határon túli…

A(z) "Potápi Árpád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Nemzeti összetartozás: Semjén Zsolttal és Potápi Árpád Jánossal egyeztetett az MKP

Kedden az Mkp küldöttségét fogadta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár.

Közélet

A kormányhivatali ügyfélszolgálatok már bejelentkezés nélkül is felkereshetők

Hétfőn újabb enyhítések léptek életbe a kormányhivatali ügyintézésben. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében, közölte a Miniszterelnökség.

Ország

Pénteken az ukrán külügyminiszter érkezik Magyarországra

Szijjártó Péter Facebook oldalán jelentette be, hogy pénteken egy újabb vendég, az ukrán külügyminiszter érkezik hazánkba.

Nagyvilág

Két csempészakciót is megakadályoztak a határőrök Kárpátalján

Május 27-én reggel a munkácsi határőregység munkatársai két csempészakciót is megakadályoztak.

 

Kategória ajánló