Potápi Árpád hírek

Politikus › Potápi Árpád

Határtalanul. Több mint turizmus

19.11.25 12:13

A fiatalokra kiemelt szerep vár a nemzetpolitikában – fejtette ki Potápi Árpád János államtitkár a Nemzetpolitikai Államtitkárság Határtalanul! – Több mint turizmus konferenciáján Budapesten.

75 éve végleg hazatérhettek a bukovinai székelyek

19.11.23 20:37

Potápi Árpád János köszöntőbeszédében elmondta: a bukovinai székelyekről tudhatunk a magyar népcsoportok közül a legtöbbet.

45 millió forintól újított fel óvodákat a magyar kormány Székelyföldön

19.11.20 18:34

A magyar állam támogatásával felújított óvodákat adott át szerdán Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a székelyföldi Baróton és Málnásfürdőn. Az óvodafelújításokban a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége…

Potápi Árpád: az új ukrán vezetéssel már több szinten folytak egyeztetések

19.11.16 15:31

Emigrációs és diaszpóraközpontot hoz létre a kormány, egyebek mellett a Mikes-program keretében hazahozott értékeket, levéltári anyagokat gyűjtik össze és mutatják be az érdeklődőknek itt - mondta el az InfoRádióban a Miniszterelnökség…

A(z) "Potápi Árpád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Potápi Árpád János: Számos Kárpát-medencei önkormányzatot támogat a magyar kormány

Külhonban nagyon fontos önszerveződés, közösségi erő a cserkészet. Ezáltal a fiatalok magyar környezetbe kerülnek, olyan pluszt kapnak, ami felkészíti őket az életre.

Közélet

Orbán Balázs: A magyar államot a kereszténységre és a nemzetre kell építeni

A magyar állam csak akkor lehet sikeres, ha a kereszténységre és a nemzetre épül – mondta a Miniszterelnökség államtitkára A magyar állam karaktere című könyv bemutatóján.

Ország

Mike Pompeo: A Krím-félsziget Ukrajna része

Az amerikai külügyminiszter orosz kollégájával tartott közös sajtótájékoztatót.

Ország

Lesz, aki elvégezze az útfelújítást Homoródkeményfalva és Homoródszentmárton között

Többéves huzavona után talált kivitelezőt Hargita Megye Tanácsa a 131A jelzésű megyei út Homoródkeményfalva és Homoródszentmárton közötti szakaszának felújítására. A korszerűsítés során nemcsak aszfaltoznak majd, hanem két…

 

Kategória ajánló