POSZT hírek

Esemény › POSZT

Tizennégy előadást láthatunk az idei POSZT-on

20.03.12 15:30

Tizennégy produkció - köztük 8 budapesti, 4 vidéki és 2 határon túli előadás - kapott helyet a 20. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) csütörtökön nyilvánosságra hozott versenyprogramjában.     Az idei POSZT-ot a tervek szerint június 11-től…

Lesz POSZT, nem lesz POSZT?

20.02.27 12:52

A versenyprogram válogatása lassan a finisébe fordul, mégis úgy tűnik, bizonytalanná vált az idei Pécsi Országos Színházi Találkozó megrendezése.

A Magyar Színházi Társaság már decemberben döntött a kilépésről

19.06.28 07:39

A Magyar Színházi Társaság elnöke a kilépéshez vezető folyamatot egy tavaly decemberi intézkedéshez köti, amikor a másik két cégtulajdonos leszavazta részvételüket a POSZT felügyelő bizottságában.

Az élethazugságok halálosak

19.06.20 14:23

Abszurdot játszani azért nehéz, mert megfoghatatlan helyzetet jelenítünk meg. A színész azonban mindennek megkeresi az eredőjét, és ezt az utat én halálosan komolyan veszem — állítja Tóth Ildikó színésznő.

Maszatolás

19.06.17 09:02

Állandóan felcímkézzük egymást és ezáltal magunkat is. Csapatokba verődünk, eszerint alkotunk véleményt, aztán eljátsszuk a függetlent. A hétvégén véget ért Pécsi Országos Színházi Találkozó körül is évek óta megy a maszatolás. Abban…

Vidnyánszkyék szervezetéé lett a Poszt

19.06.16 17:32

A Magyar Színházi Társaság lemondott tulajdonjogáról, mert nem állt módjában gyakorolni azt. Így teljes egészében a kormánnyal szimpatizáló művészeket tömörítő Magyar Teátrumi Társaság lett a fesztivál szakmai tulajdonosa.

A(z) "POSZT" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Elmarad a legnagyobb hazai színházi fesztivál

Elmarad júniusban a Pécsi Országos Színházi Találkozó (Poszt), amely hagyományosan a színházi évadot zárta.

Magyar település

Ukrán ember fuvarozta a migránsokat, lecsukták

A Pécsi Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy ukrán állampolgár gyanúsított letartóztatását embercsempészés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt.

Kultúra és szórakozás

Díjnyertes előadással kedveskedik közösségi oldalán a Csokonai Színház

Újabb előadás, a Három nővér videofelvételét teszi közzé Facebook-oldalán május 29-én 19 órakor a Csokonai Színház.

Megye

Újra illegális migránsokat fogtak el Baranyában

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Majs térségében.

 

Kategória ajánló