Portugália hírek

Ország › Portugália

Portugál kormányfő: Aki megsérti a jogállamiságot és az alapvető európai értékeket, nem lehet az EU tagja

21.01.20 17:28

Jobbról és balról is támadták a portugál miniszterelnököt, aki a portugál elnökség programját mutatta be az Európai Parlamentben. António Costa igazságos, zöld és digitális Európáért szeretne dolgozni, amelynek erős a szociális pillére. Ezen túl…

Portugáliában rekordot döntött a halottak napi száma

21.01.18 19:55

Az országban csütörtökön 167 halálesetet jelentettek a koronavírus-fertőzéssel összefüggésben, miközben jelentősen nőtt a fertőzéssel kórházban kezeltek száma is. A portugál Egészségügyi Főigazgatóság (DGS) legutóbbi jelentése szerint ez már a…

Rekordot döntött a halottak napi száma Portugáliában

21.01.18 18:29

Az országban csütörtökön 167 halálesetet jelentettek a koronavírus-fertőzéssel összefüggésben, miközben jelentősen nőtt a fertőzéssel kórházban kezeltek száma is.

Fehérorosz sikerrel kezdődött a kézi-vb szombati játéknapja

21.01.16 23:11

Második vereségüket szenvedték el a dél-koreaiak, igaz nem a legerősebb keretükkel vesznek részt a világbajnokságon.

A(z) "Portugália" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Sport

Christiano Ronaldo évi kétmilliárd forintos ajánlatot utasított vissza

Christiano Ronaldo egy kifejezetten jövedelmező ajánlatot utasított el, mely a "Welcome to Arabia" program keretein belül valósulna meg a szaúd-arábiai kormány jóvoltából.

Nagyvilág

Egyre több helyen alacsony a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

A szakemberek szerint a járvány második hullámának lecsengő szakaszában vagyunk, de továbbra is fontos a járványügyi szabályok betartása – közölték.

Ország

Az olasz kormányfő kedden benyújtja a lemondását

Giuseppe Conte olasz miniszterelnök kedden benyújtja a lemondását Sergio Mattarella államfőnek - közölte a kormányfői hivatal.

 

Kategória ajánló