Populizmus hírek

Közélet › Populizmus

Trump, Orbán, Babis, Kaczynski és Le Pen között a kapocs a képmutatás

19.02.15 17:40

Az írországi Independent Anne Applebaum cikkét közölte „Felejtsük el az idegengyűlöletet – a populista vezetőket a képmutatás egyesíti” címmel a The Washington Post nyomán. Applebaum megállapította: akadémikusok, újságírók és…

Klaus Johannis populizmussal vádolja a PSD-t a költségvetés-tervezet miatt

19.02.12 18:25

Az ország biztonságát kockáztató populizmussal vádolja Klaus Johannis államfő a Szociáldemokrata Pártot (PSD), amiért annak elnöke a titkosszolgálatoktól vonna el költségvetési forrásokat egészségügyi programok finanszírozása érdekében.

Orbán Viktor egész Európának is üzent az évértékelőjében

19.02.12 10:16

Orbán Viktor évértékelő beszéde a belpolitikai jelentősége mellett már a májusi európai parlamenti választások kampányának nyitóüzeneteként is szolgált.

Iohannis: A kormány veszélybe sodorja az ország jövőjét azzal az intézkedéshullámmal, amelynek hatásai katasztrofálisnak ígérkeznek

19.01.24 08:54

A kormánypártok a felelős kormányzás helyett „a populista felbolydulást, a szánalmas törvényhozási és közigazgatási ugrabugrálást választották” - hangsúlyozta Klaus Iohannis államfő szerdán Iaşi-ban.

Nagy szerződést írt alá Merkel és Macron

19.01.22 20:54

Franciaország és Németország az ENSZ-ben és az EU-ban is összehangolja álláspontjait, és közösen lép fel. Elkötelezettek az európai hadsereg felállításában is.

A(z) "Populizmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Lelkipásztor a populista ellen

A Guardian című amerikai lap Iványi Gábor és Orbán Viktor viszálya kapcsán arról ír, hogy Magyarországon legújabban a hitéleten belül mutatkozik törésvonal.

Ország

A görögök legyőzésével bebiztosította csoportelsőségét a női vízilabda-válogatott

A magyar csapat a nyolc között az olasz vagy a francia válogatottal találkozik majd.

Politikus

Sorosista roma jogvédő perelte be Orbán Viktort

A Soros-szervezetek által támogatott, cigánypártot alapító Horváth Aladár feljelentést tett Orbán Viktor ellen.

Ország

Sztárjogászok kaptak helyet Donald Trump szenátusi perében a védők csapatában

Alan Dershowitz és Kenneth Starr személyében új jogászokkal bővült azoknak a védőknek a csapata, akik a Donald Trump amerikai elnök ellen folyó alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) jövő héten kezdődő…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló