Populizmus hírek

Közélet › Populizmus

A német államfő a populizmus veszélyére figyelmeztetett

19.05.23 18:40

A szövetségi elnök szerint nem szabad átengedni a vitát a közügyekről „a hangoskodóknak és a politikai randalírozóknak”.

A szocialisták szociális és környezetbarát Európát szeretnének

19.05.22 13:10

A szocialisták és Párbeszéd közös programjában a szociális és környezetbarát Európa, és az európai nyugdíjminimum megvalósítása szerepel.

A HVG szerint populista osztogatásba kezdett Botka László

19.05.13 14:13

A gazdasági újság szerint a polgármester által május elsején beígért tízezer forintos támogatás populista trükk, és az nem fogja érdemben javítani a helyeik helyzetét, ellenben kijelentik, hogy a város ezzel az intézkedéssel eltapsol 500 millió forintot.

Strache: Legyőzhetjük Merkelék modelljét

19.05.07 16:00

Ha minden úgy megy tovább, ahogy eddig, Európa tartós károkat szenved. Éppen akkor kell bírálni az EU-t, és hozzájárulni a jobbításához, ha Európa pártján állunk – nyilatkozta Heinz-Christian Strache.

Merkel kizárta az együttműködést a populista pártokkal

19.05.03 13:34

Kizárt, hogy az EP-választások után az Európai Néppárt együttműködne jobboldali populista pártokkal - közölte a német kancellár háromnapos nyugat-afrikai körútjának utolsó állomásán. Angela Merkel Nigerben arról beszélt, hogy közös kell megállítani…

"Orbánnak és újfasiszta barátainak nincs helyük az EU-ban"

19.05.02 13:07

Horthy Miklós és Benito Mussolini 90 évvel ezelőtti találkozójához hasonlította Orbán Viktor és Matteo Salvini csütörtöki tárgyalását az MSZP EP-képviselőjelöltje. Mester Barnabás kijelentette, az újfasiszta poitikusok tájidegenek az európai közösségben.

Jön a szörnyek keringője, csütörtökön Matteo Salvini, hétfőn Heinz-Christian Strache néz be Budapestre

19.04.30 06:51

Gyors egymásutánban az európai szélsőjobb két ismert politikusa is Budapestre látogat találkozni Orbán Viktorral – derül ki a Népszava cikkéből. Matteo Salvini olasz belügyminiszter, a szélsőjobboldali Liga elnöke csütörtökön jön,…

A(z) "Populizmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Fasiszta diktátorként ábrázolja Orbánt egy holland újság

Nem bánik kesztyűs kézzel a Trouw a populista politikusokkal – a holland napilapot 1943-ban alapították, akkor még illegálisan, a nácikkal szembeni holland ellenállás tagjai – olvasható a hvg.hu cikkében.

Ország

Ukrán orvosok segítik a vírus elleni harcot Olaszországban

Ukrán orvosok egy csoportja utazik szombaton Olaszországba, hogy segítsen a koronavírus-járvány elleni küzdelemben, egyúttal tapasztalatokat cseréljen olasz kollégáival – olvasható az ukrán elnök hivatalos honlapján megjelentett…

Politikus

Rendkívüli sajtótájékoztató! – Orbán Viktor megígérte, Gulyás Gergely teljesíti

Péntek reggeli szokásos rádiónyilatkozatában Orbán Viktor azt ígérte, hogy szombaton reggel rendkívüli bejelentést tesz a kormány. Az ígéret szellemében Gulyás Gergely 11 órától rendkívüli kormányinfót tart. Orbán-csomag?

Politikus

19 ezer forintos lakbért fizetett Voldemort felesége a vári lakásért

Az elítélt, korábbi fideszes parlamenti képviselő felesége egy XI. kerületi lakást cserélt be.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló