Populizmus hírek

Közélet › Populizmus

Küzdeni kell Orbán és szélsőjobbos barátai ellen

19.04.13 10:54

A baloldali és zöld politikai erők együtt fogják megvívni a harcot az Európát elutasító, korrupt, populista rendszereket működtető oldallal szemben - jelentette ki az MSZP elnöke.

Döntésképtelen az Egyesült Királyság

19.04.03 22:02

Az Európai Unióból való kihullás és a brexit újbóli halasztása mellett természetesen az előre hozott választások lehetősége is folyamatosan terítéken van.

Obamát aggasztja az európai és amerikai populizmus

19.04.03 21:44

A valódi és képzeletbeli falak ellen emelt szót a volt amerikai elnök egy utazási konferencián

A Fidesznél nem tudnak Orbán esetleges milánói útjáról

19.04.03 21:05

Külföldi lapok úgy tudják, hogy Orbán Viktor hétfőn részt vehet a jobboldali-populista pártok milánói gyűlésén, amelyre Matteo Salvini hívta meg a magyar kormányfőt. A Fidesznél nem tudnak az útról. A Népszava viszont fideszes forrásokból úgy értesült,…

Mai kérdés – Weber tegnapi kijelentése megpecsételte a Néppártban a Fidesz sorsát?

19.03.31 06:32

Martin Weber nem kér Orbán Viktor és a Fidesz szavazataiból még akkor sem, ha ezen múlik az uniós csúcsintézmény, az Európai Bizottság (EB) elnöki pozíciója. Ezzel nyilvánosan elhatárolódott Orbán Viktortól és a magyar kormánypárttól: a Fidesztől.

Gyengülnek Orbán szövetségesei, de nincs más

19.03.27 10:23

Szlovákiában, Szlovéniában és Romániában is gyengülőben vannak a Fideszt idéző bal- és jobboldali populista pártok. Csehországban és Lengyelországban viszont továbbra is erősek.

Igaz az, ami a populista vezér hatalmi érdekeit szolgálja

19.03.22 10:47

Orbán Viktor hívei számára győztesként tért haza Brüsszelből, az Európai Néppárt tanácskozásáról, ahol felfüggesztették a Fidesz tagságát a pártcsaládban. A hívek ezt önzetlen áldozatként értékelik, hiszen a jobboldali populista már brüsszeli…

Elvesztette felsőházi többségét a kormánykoalíció a hollandiai választásokon

19.03.21 11:29

A jobboldali populista Fórum a Demokráciáért (FvD) lett a hollandiai tartományi választások nagy nyertese, miközben a liberális-kereszténydemokrata kormánykoalíció elvesztette többségét.

A(z) "Populizmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Lelkipásztor a populista ellen

A Guardian című amerikai lap Iványi Gábor és Orbán Viktor viszálya kapcsán arról ír, hogy Magyarországon legújabban a hitéleten belül mutatkozik törésvonal.

Ország

A görögök legyőzésével bebiztosította csoportelsőségét a női vízilabda-válogatott

A magyar csapat a nyolc között az olasz vagy a francia válogatottal találkozik majd.

Politikus

Sorosista roma jogvédő perelte be Orbán Viktort

A Soros-szervezetek által támogatott, cigánypártot alapító Horváth Aladár feljelentést tett Orbán Viktor ellen.

Ország

Sztárjogászokkal erősít Trump

A szenátusi tárgyalás kedden kezdődik meg. Alan Dershowitz és Kenneth Starr személyében új jogászokkal bővült azoknak a védőknek a csapata, akik a Donald Trump amerikai elnök ellen folyó alkotmányos felelősségre vonási eljárás…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló