Populizmus hírek

Közélet › Populizmus

A HVG szerint populista osztogatásba kezdett Botka László

19.05.13 14:13

A gazdasági újság szerint a polgármester által május elsején beígért tízezer forintos támogatás populista trükk, és az nem fogja érdemben javítani a helyeik helyzetét, ellenben kijelentik, hogy a város ezzel az intézkedéssel eltapsol 500 millió forintot.

Strache: Legyőzhetjük Merkelék modelljét

19.05.07 16:00

Ha minden úgy megy tovább, ahogy eddig, Európa tartós károkat szenved. Éppen akkor kell bírálni az EU-t, és hozzájárulni a jobbításához, ha Európa pártján állunk – nyilatkozta Heinz-Christian Strache.

Német pénz Afrikának

19.05.03 13:34

Háromnapos nyugat-afrikai körútjának első állomásán, Burkina Fasóban tárgyalt szerdán Angela Merkel, ígéretet téve arra, hogy Németország támogatni fogja a térség ­országait.

"Orbánnak és újfasiszta barátainak nincs helyük az EU-ban"

19.05.02 13:07

Horthy Miklós és Benito Mussolini 90 évvel ezelőtti találkozójához hasonlította Orbán Viktor és Matteo Salvini csütörtöki tárgyalását az MSZP EP-képviselőjelöltje. Mester Barnabás kijelentette, az újfasiszta poitikusok tájidegenek az európai közösségben.

Küzdeni kell Orbán és szélsőjobbos barátai ellen

19.04.13 10:54

A baloldali és zöld politikai erők együtt fogják megvívni a harcot az Európát elutasító, korrupt, populista rendszereket működtető oldallal szemben - jelentette ki az MSZP elnöke.

Döntésképtelen az Egyesült Királyság

19.04.03 22:02

Az Európai Unióból való kihullás és a brexit újbóli halasztása mellett természetesen az előre hozott választások lehetősége is folyamatosan terítéken van.

Obamát aggasztja az európai és amerikai populizmus

19.04.03 21:44

A valódi és képzeletbeli falak ellen emelt szót a volt amerikai elnök egy utazási konferencián

A(z) "Populizmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Frei Tamás: Orbán Viktor kidugta a fejét a lövészárokból, minket pedig visz magával

Magyarország nem provinciális, de sok magyar ember él provinciális, szűk látókörű életet – mondja Frei Tamás, akinek új, Bábel című regénye a migrációs válság kulisszái mögé enged bepillantást, műkincsvadászokkal,…

Politikus

Orbán Viktor a Japán Üzleti Szövetség vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök újabb videót posztolt Japánból közösségi oldalára.

Közélet

„Orbán egy cinikus demagóg”

„Meglep, mennyire máshogy beszélnek az önkormányzati választások után a magyar barátaim, mint másfél éve, mikor a könyvemhez gyűjtöttem anyagot. Akkor fásultak voltak, arra készültek, hogy Orbán még ötven évig hatalomban…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló