Populizmus hírek

Közélet › Populizmus

Leführerezik Orbánt egy nyolcadikos osztrák tankönyvben

20.09.19 15:10

A tankönyv szerint a társadalmunk elkötelezte magát a szélsőjobboldali mítoszok és populizmus mellett, Orbán diktatórikus intézkedései közt pedig felsorolja a Népszabadság „beszántását” és a CEU „kiűzését”.

Law and order, avagy miért nyerhet Trump novemberben?

20.09.02 07:46

A kiégett üzletek, a kirabolt boltok pont azt a középosztályt teszik tönkre, amelyet Biden képviselni akar. Tóth András elemzése.

Zsiday: télen újabb, igen komoly gazdasági-egészségügyi problémák lehetnek

20.08.25 08:01

A vírusválság nem tesz jót a populista szájhősöknek, a járványt ugyanis nem lehet pár simulékony nemzetközi telefonhívással vagy magyarázkodással, propagandával megállítani - állapította meg Zsiday Viktor befektetési szakember.

Újabb 25 milliárd forint megy el, ezúttal két kézilabda-csarnokra

20.05.21 13:31

Miközben munkahelyek szűnnek meg, százezrek mennek tönkre, az igazán fontos ügyekre, mint például a populista „vezér” köreire, sportcsarnokokra, vagy éppen propagandaára, még ebben a válsághelyzetben is súlyos milliárdok jutnak.

Pusztító lehet a koronavírus a romák között

20.04.09 05:31

A lét peremén élő romák különösen ki vannak téve a koronavírusnak – írja magyarországi beszámolójában a londoni székhelyű Reuters hírügynökség. A helyzetleírás kiinduló állítása, hogy Orbán Viktor populista miniszterelnök hétfőn…

A(z) "Populizmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Az Orbán-cikk tanulságai: jobboldali populizmus helyett „új szalonok”?

Tusnádfürdő óta megkopott a miniszterelnök beszédének népi éle, immár "közép-európai" elitről és nem lázadásról értekezik programadó írásában.

Ország

Összeházasodik egy olasz pár, akik a karantén idején az erkélyen állva szúrták ki egymást

Rómeóhoz és Júliához hasonlóan Paola és Michele is Veronában élnek.

Politikus

Brüsszel keresztbe tett Orbán szuperkupás terveinek

Nem lesz ott Orbán Viktor a Szuperkupa-döntőn, mert az egybeesik az Európai Tanács rendkívüli csúcsértekezletével - tudta meg az atv.hu. Friss hír, hogy a csúcstalálkozó elmarad, miután Charles Michel ET-elnök koronavírus-tesztje…

Ország

Életpárti fordulat jöhet az USA-ban egy új legfelsőbb bíróval

Két konzervatív női jelölt versenyez a múlt hét pénteken elhunyt Ruth Bader Ginsburg főbírói helyéért.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló