Polt Péter hírek

Ismert személy › Polt Péter

Demeter Márta ügyén keresztül kívánja megfélemlíteni az ellenzéket a kormány?

20.03.01 09:13

A vádlottak padjára került Demeter Márta, ellenzéki képviselő, pedig csak egy kérdést szeretett volna feltenni Orbán Viktorral és családjával kapcsolatban a jelenlegi kormány minisztereihez. A képviselő asszony azonban lyukra futott egy névazonosság miatt,…

Gyöngyöspata: az ügyészség megnézte, hogy Orbán Viktor uszított-e, és arra jutott, hogy nem

20.02.25 18:07

A Központi Nyomozó Főügyészség elutasította Horváth Aladár Orbán Viktor elleni kijelentését - írja a Népszava. A roma polgárjogi aktivista azért fordult az ügyészséghez, mert szerinte megalapozta a hivatali visszaélés és a becsületsértés gyanúját, amikor…

Nyilvános a 10 évre titkosított pedofilbotrány első tárgyalása

20.02.21 22:46

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a már egy éve csendben leváltott és hazarendelt volt perui nagykövettel, Kaleta Gáborral kapcsolatban nyilvánosságra került pedofil-botrányról változatlanul hallgat, holott az ex-diplomata ügyében már tavaly…

Polt Péter reagált a félholtra vert nő ügyében

20.02.11 17:37

Polt Péter szerint 1271 olyan esetben rendeltek el kényszerintézkedést 2014 és 2018 között, amikor a férfi bántotta a házastársát vagy az élettársát.

A(z) "Polt Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Aktív napja volt Polt Péter legfőbb ügyésznek

Varju László ellen vádat emeltek, Boldog István és Kálló Gergely esetében pedig indítványozták a mentelmi joguk felfüggesztését.

Közélet

Letartóztatták a betörőket szállító nőt

Az Esztergomi Járási Ügyészség a lőfegyverrel visszaélés bűntette és lopás bűntette miatt indult ügyben indítványozta annak a nőnek a letartóztatását, aki kocsival szállította a társait a betörés helyszínére.

Politikus

19 ezer forintos lakbért fizetett Voldemort felesége a vári lakásért

Az elítélt, korábbi fideszes parlamenti képviselő felesége egy XI. kerületi lakást cserélt be.

Közélet

Orbán vejének ügye miatt perlik az Európai Bizottságot

Nem adja ki az Európai Bizottság az OLAF (Európai Csalás Elleni Hivatal) jelentését az Elios-ügyről, ezért a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) által képviselt Eleven Gyál civil csoport beperelte a Bizottságot.

 

Kategória ajánló