Politológus hírek

Közélet › Politológus

„Szalmaszálak szövetsége”

19.04.01 15:45

Az ellenzéki pártok tíz éve próbálkoznak a társadalmi ingerküszöb áttörésével – mondta Galló Béla politológus a Kossuth Rádióban.

Meglepő eredmények születhetnek az ukrán elnökválasztáson

19.03.30 08:20

Elnökválasztásokra készül Ukrajna. Az országban vasárnap tartják a voksolás első fordulóját, ahol elemzők szerint meglepő eredmények születhetnek. A második fordulóba az első két helyezett jut: a legfrissebb felmérések szerint erre egy…

Török Gábor: Orbán Viktor biztos nem erre készült

19.03.29 08:17

Orbán Viktor biztosan nem arra készült, hogy az EP-kampányban védekezésre kényszerüljön, és arról kelljen beszélnie, mekkora siker, hogy felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban - mondta Török Gábor politológus az Index podcastjában.

A migránsozás még mindig csodafegyver a Fidesz kezében

19.03.28 09:14

A Fideszen továbbra sem fognak sem a sorozatos korrupciós botrányok, sem a negatív intézkedések, és a kormányzati bársonyszékekben eltöltött idő sem. Érthetetlen. Vagy mégsem? Az általunk megkérdezett politológus két magyarázatot is talált a…

"Kudarcot vallott az Európai Unió"

19.03.25 08:29

Az Európai Bizottság és a brüsszeli testületek összessége a mostani formájában működésképtelen, tehát kijelenthető, hogy kudarcot vallott az Európai Unió - jelentette ki Deák Dániel politológus hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Az Európai Néppárt elveszti erőteljes szerepét

19.03.21 08:53

Deák Dániel politológus elmondta, az Európai Néppárt eltávolodott az eredeti kereszténydemokrata értékektől, és inkább balliberális pártokkal működik együtt.

Politológus: A Fidesz nagyon komoly politikai győzelmet aratott

19.03.21 07:17

A néppárti politikusok többsége realizálta azt, ha az EPP elveszíti a Fideszt, akkor az egyik legerősebb párt hagyja el a pártcsaládot és azonnal veszélybe került volna az, hogy Weber legyen az EB elnöke.

Dezinformációs kampány zajlik az Európai Néppárton belül

19.03.18 21:32

A politológus az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában azt mondta: értékvita és civilizációs harc zajlik az Európai Unióban és az Európai Néppártban is.

Érdektelenségbe fulladt az összellenzéki tüntetés

19.03.17 07:44

„B kategóriás” politikusai vannak az ellenzéknek – így értékelte az M1-en nyilatkozó Kiszelly Zoltán politológus a pénteki, szerinte érdektelenségbe fulladt összellenzéki megmozdulást.

A(z) "Politológus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz: Nem méltó a megyei képviselőségre a Momentum megyei elnöke - közlemény

A FIDESZ a Momentum megyei elnökének vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségével kapcsolatban sajtóközleményt adott ki, amelyet eljuttatott szerkesztőségünkbe is. A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül…

Politikus

Két budapesti MSZP-s polgármester is csatlakozott Gyurcsányékhoz

Óbuda és Pestszentlőrinc ősszocialista polgármesterei elhagyják az MSZP-t. Szaniszló Sándor átállása már visszavonhatatlannak látszik, Kiss László III. kerületi polgármester azonban még nem közölte pártjával sem a döntését.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló