Politológus hírek

Közélet › Politológus

EPP: Manfred Weber Budapesten egyeztetne

19.03.11 06:23

Weber azt mondta Orbán Viktorra célozva, „meg akarom próbálni világossá tenni számára, hogy jelenleg az EPP-ből kifelé vezető úton tartózkodik”.

Politológus: Az Európai Bizottság becsapta az európai választókat

19.03.10 11:56

Bizonyos jogszabályokra hivatkozva, kötelező jelleggel tekintenének az ENSZ globális paktumában megfogalmazott irányelvekre – mondta Deák Dániel.

Politológus: Krízishelyzet van az MSZP-n belül

19.03.06 09:29

A kiszivárgott információk és a belső viták tovább rontják a párt helyzetét – közölte Kiszelly Zoltán, hozzátéve, eközben a DK egy fegyelmezettebb párt képét mutatja.

A NER egyik politológusa Mesterházy Attilát védte az M1-en

19.03.04 17:11

Galló Béla szerint is politikai bosszúhadjárat indult az MSZP volt elnöke ellen, akit egyébként azzal vádolnak, hogy a párt belügyeiről szivárogtatott a fideszes médiának.

Galló Béla: Politikai bosszúhadjárat folyik Mesterházy ellen

19.03.04 11:23

Galló Béla megjegyezte: Mesterházy volt az utolsó sikeres MSZP-elnök, viszonylag kis százalékban kapott ki a Fidesztől, azóta pártja „egyre csúszik lefelé”.

Politológus: A Mi Hazánk Mozgalom felismerte a vidéki bázis fontosságát

19.02.28 09:56

A magyar ellenzék egyik hiányossága az, hogy nem építenek fel háttérszervezeteket és nem foglalkoznak a párttagság, valamint a vidéki bázis építésével – mondta Farkas Örs elemző csütörtökön.

A(z) "Politológus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Trócsányi László: politikai bohózattá változott a 7. cikkely szerinti eljárás

Trócsányi László megítélése szerint kifulladóban van EU-ban a 7-es cikk szerinti jogállami eljárás Magyarország ellen. A Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kedd este azt…

Politikus

Tóth megerősítette, valóban csábítóként lép fel a DK

Az Mszp elnöke szerint nem jó ellenzéki politika, ha egymástól akarják elhalászni a politikusokat. Tóth kijelentette: nem tartja valószínűnek, hogy ő fogja lekapcsolni a lámpát, „mert a Magyar Szocialista Párt volt, van és lesz”.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló