Polgárőrség hírek

Közélet › Polgárőrség

A polgárőrség legrangosabb kitüntetését vehette át

19.10.24 09:37

Dr. Kovács Zoltán rendőr ezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese érdemelte ki a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet.

Trükkös lopások ellen kampányolt a rendőrség

19.10.17 17:28

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetséggel közösen szervezett figyelemfelhívó kampányának célja a trükkös módszerrel elkövetett lopások megelőzése volt. A…

A kiboruló tepsik buktatták le a gógánfai tűzhelytolvajt

19.10.07 12:01

A rendőrök a polgárőrökkel közösen fél órán belül elfogták azt az 52 éves férfit, aki egy gáztűzhelyt akart elvinni egy gógánfai házból.

Újabb gépjárműveket kaptak a polgárőrök

19.09.26 18:34

Újabb gépjárműveket kaptak a polgárőrök Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. 09. 26., cs – 16:27 A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság négy személygépkocsival támogatja a polgárőr egyesületeket.

Ünnepélyes gépjárműátadás Csongrád megyében

19.09.25 18:45

Ünnepélyes gépjárműátadás Csongrád megyében Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 09. 25., sze - 12:10 Korábban a rendőrségnél lévő szolgálati gépkocsikat, a jövőben a polgárőrség hasznosítja feladatai ellátásához.

A(z) "Polgárőrség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Erdészek, rendőrök, polgárőrök – közös ellenőrzést tartottak Pápán

Rendőrök, erdészek, vadászok, természetvédelmi- és polgárőrök tartottak fokozott ellenőrzést Pápa környékén.

Közélet

Huszonhat embert vettek őrizetbe embercsempészet gyanújával a “halálkamion” ügyében

A francia és a belga rendőrség 26 embert vett őrizetbe embercsempészet gyanújával az essexi “halálkamion” ügyében folyó nyomozással összefüggésben. A házkutatások során 21 illegális bevándorlót találtak a…

Megye

Ismét várják a vendégeket

A tavaszi kényszerpihenő után a nyári szezonra a Tourinform Veszprém is újra nyitja kapuit. A veszprémi turisztikai szolgáltatók kisebb-nagyobb felújításokon, ráncfelvarrásokon átesve, megszépülve és friss energiával, lendülettel állnak…

Megye

Utánpótlás: elkezdődik a nyíregyházi edzőközpont tervezése

Elkezdődnek a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik József Labdarúgó Akadémia örökösföldi edzőközpontjának tervezési munkálatai – a beruházásról szerdán tartottak sajtótájékoztatót a nyírségi megyeszékhelyen.

 

Kategória ajánló