Polgárőrség hírek

Közélet › Polgárőrség

EDR kommunikációs rendszerrel dolgozhatnak a polgárőrök is

19.11.23 09:04

Ezer Tetra-készüléket használhat az Országos Polgárőr Szövetség egy összefogás eredményeképpen, amelynek révén az eddigieknél hatékonyabban szolgálhatják a magyar polgárok biztonságát. A polgárőrök munkáját segítő készülékek a magyar…

Hetek óta nem látták, az utolsó pillanatban, otthon találták meg az egercsehi férfit

19.11.16 16:01

Az utolsó pillanatban érkezett a segítség egy egercsehi férfihoz. Az egercsehi polgárőrökhöz egy eltűnés kapcsán jutott el az információ, hogy egy másik helybelit már közel egy hónapja nem láttak.

Életet mentett a verpeléti polgárőr, rangos kitüntetéssel ismerték el

19.11.13 20:13

A jók között a legjobbnak lenni – ezt az elismerést testesíti meg az a kitüntetés, amelyet a polgárőrként kiemelkedő munkát végző Szucsik János érdemelt ki.

Kiemelt biztosítás az ünnepek alatt

19.11.04 17:05

Kiemelt biztosítás az ünnepek alatt Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 04., h - 15:51 A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya együttműködve a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségével megerősített…

Megemelné a napsütéses órák számát Szabó Tamás Jászberényben

19.11.04 08:07

A címben megfogalmazott nonszensz állításhoz közel jár, amivel a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje fizetett hirdetésben kampányol, ugyanis olyasmit ígért a választóknak, amire sem jogköre, sem ráhatása nincs. A Polgárőrség létszámát…

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek”

19.10.30 14:04

Mindenszentek és Halottak napja minden évben a békés, nyugodt emlékezésről szól. Ehhez ad tanácsot a rendőrség, megkönnyíti a közlekedést a BKK és a Lokál annak is utána járt, miért fontos az itt maradtaknak ez az ünnep.  

Harmadik lehetőség nincs

19.10.27 14:34

Kevés előadás van, amely színháztörténeti jelentőséggel bír, amelyet követendő példaként emleget majd a szakirodalom. A Kecskeméti Katona József Színház új bemutatója Cseke Péter rendezésében ilyen előadás.

Új segédmotor-kerékpárok az Országos Polgárőr Szövetségnek

19.10.25 16:52

Új segédmotor-kerékpárok az Országos Polgárőr Szövetségnek ORFK Kommunikációs Szolgálat2019. 10. 25., p - 14:29 Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság által beszerzett 50 járművet a Készenléti Rendőrségen…

A polgárőrség legrangosabb kitüntetését vehette át

19.10.24 09:37

Dr. Kovács Zoltán rendőr ezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese érdemelte ki a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet.

A(z) "Polgárőrség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Betörés közben érték tetten a komáromi rendőrök a tolvajokat

A komáromi járőrök és a nagyigmándi polgárőrök közösen fogták el a tetteseket, akik rézcsöveket és műszaki cikkeket loptak.

Megye

Megtartják a Veszprém-Balaton Filmpikniket: június helyett szeptemberben

Az eredetileg június közepére tervezett új filmes eseményt szeptember 3. és 5. között szervezik meg, a halasztás oka a koronavírus ellen bevezetett, rendezvényeket is érintő korlátozás. A Filmpikniken rendhagyó szabadtéri…

Megye

Lecsaptak a zsaruk: letartóztatták a szabolcsi férfit, aki megverte, összekötözte, majd késsel fejbe szúrta az apját

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki társával együtt bántalmazta és fejbe szúrta az apját - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

 

Kategória ajánló