Polgárőrség hírek

Közélet › Polgárőrség

A zártkerti és külterületi termőföldeken elkövetett lopások megelőzéséért

19.07.15 09:42

AM: Kiemelten fontos a települések közigazgatási területén működő mezei őrszolgálatokkal a közös szolgálat hatékonyságának a növelése, a polgárőri és a mezőőri tevékenység összehangolása.

A vidék biztonságáért együttműködik az agrártárca a polgárőrökkel

19.07.14 21:30

A tanya- és a zárkerti programok, a többmilliárdos mezőgazdasági beruházások révén fejlődik, vagyonában is egyre gyarapodik a magyar vidék, melynek védelme valamennyiünk számára fontos. Különösen a tanyás térségek, mezőgazdasági…

Nem volt otthon az ismerőse, így betört hozzá és meglopta

19.07.03 08:20

Betörés közben azonban a tulajdonos már szólt a rendőröknek, akik hamar elkapták a betörőt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "a szentesi járőrök a polgárőrökkel közösen néhány percen belül elfogtak egy helybeli nőt, aki…

Országos Polgárőr Nap

19.06.23 12:05

Országos Polgárőr Nap Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 23., v - 09:03 Több százan látogattak ki a Balatonföldváron megtartott rendezvényre.

ORFK: a polgárőröknek is köszönhető a bűncselekmények számának csökkenése

19.06.22 11:50

A rendőrség és a polgárőrség közös munkája is hozzájárult ahhoz, hogy tavaly minden eddiginél kevesebb, mintegy 186 ezer rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmény történt Magyarországon - mondta az országos rendőrfőkapitány Balatonföldváron…

Ideiglenes forgalmirend-változás Tihanyban

19.06.13 13:17

Ideiglenes forgalmirend-változás TihanybanVeszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 13., cs - 14:17 Rendezvények miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a Balaton-parti településen.

A(z) "Polgárőrség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Erdészek, rendőrök, polgárőrök – közös ellenőrzést tartottak Pápán

Rendőrök, erdészek, vadászok, természetvédelmi- és polgárőrök tartottak fokozott ellenőrzést Pápa környékén.

Közélet

Nem csitul az erőszak Hongkong utcáin

A hongkongi rendőrség feloszlatta a kínai himnusszal kapcsolatos törvény miatti megmozdulást szerdán, a demonstráció résztvevői közül többeket őrizetbe vettek.

Megye

Kiderült, hogy mikor indul újra a kézilabda-bajnokság

Nagy László, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke az M4 Sportnak adott interjúban jelentette be, szeptember 6-án rajtol majd a magyar bajnokság. Immár biztos, hogy szeptember 6-án kezdődik a kézilabda-bajnokság, ezt…

Megye

Utánpótlás: elkezdődik a nyíregyházi edzőközpont tervezése

Elkezdődnek a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik József Labdarúgó Akadémia örökösföldi edzőközpontjának tervezési munkálatai – a beruházásról szerdán tartottak sajtótájékoztatót a nyírségi megyeszékhelyen.

 

Kategória ajánló