Polgárőrség hírek

Közélet › Polgárőrség

Hetek óta nem látták, az utolsó pillanatban, otthon találták meg az egercsehi férfit

19.11.16 16:01

Az utolsó pillanatban érkezett a segítség egy egercsehi férfihoz. Az egercsehi polgárőrökhöz egy eltűnés kapcsán jutott el az információ, hogy egy másik helybelit már közel egy hónapja nem láttak.

Életet mentett a verpeléti polgárőr, rangos kitüntetéssel ismerték el

19.11.13 20:13

A jók között a legjobbnak lenni – ezt az elismerést testesíti meg az a kitüntetés, amelyet a polgárőrként kiemelkedő munkát végző Szucsik János érdemelt ki.

Kiemelt biztosítás az ünnepek alatt

19.11.04 17:05

Kiemelt biztosítás az ünnepek alatt Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 04., h - 15:51 A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya együttműködve a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségével megerősített…

Megemelné a napsütéses órák számát Szabó Tamás Jászberényben

19.11.04 08:07

A címben megfogalmazott nonszensz állításhoz közel jár, amivel a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje fizetett hirdetésben kampányol, ugyanis olyasmit ígért a választóknak, amire sem jogköre, sem ráhatása nincs. A Polgárőrség létszámát…

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek”

19.10.30 14:04

Mindenszentek és Halottak napja minden évben a békés, nyugodt emlékezésről szól. Ehhez ad tanácsot a rendőrség, megkönnyíti a közlekedést a BKK és a Lokál annak is utána járt, miért fontos az itt maradtaknak ez az ünnep.  

Harmadik lehetőség nincs

19.10.27 14:34

Kevés előadás van, amely színháztörténeti jelentőséggel bír, amelyet követendő példaként emleget majd a szakirodalom. A Kecskeméti Katona József Színház új bemutatója Cseke Péter rendezésében ilyen előadás.

Új segédmotor-kerékpárok az Országos Polgárőr Szövetségnek

19.10.25 16:52

Új segédmotor-kerékpárok az Országos Polgárőr Szövetségnek ORFK Kommunikációs Szolgálat2019. 10. 25., p - 14:29 Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság által beszerzett 50 járművet a Készenléti Rendőrségen…

A polgárőrség legrangosabb kitüntetését vehette át

19.10.24 09:37

Dr. Kovács Zoltán rendőr ezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese érdemelte ki a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet.

Trükkös lopások ellen kampányolt a rendőrség

19.10.17 17:28

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetséggel közösen szervezett figyelemfelhívó kampányának célja a trükkös módszerrel elkövetett lopások megelőzése volt. A…

A(z) "Polgárőrség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Hetek óta nem látták, az utolsó pillanatban, otthon találták meg az egercsehi férfit

Az utolsó pillanatban érkezett a segítség egy egercsehi férfihoz. Az egercsehi polgárőrökhöz egy eltűnés kapcsán jutott el az információ, hogy egy másik helybelit már közel egy hónapja nem láttak.

Közélet

Alvás közben fosztották ki

Alvás közben fosztották ki Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 11. 20., sze - 18:00 A terézvárosi rendőrök keresik a feltételezett elkövetőket.

Megye

Az 1962-es Ki mit tud? győztese tart előadást a Debreceni Egyetemen

Hacki Tamás, a Regensburgi Egyetem fül-orr-gégész professzora, az 1962-es Ki mit tud? győztese tart vendégelőadást pénteken a Debreceni Egyetemen. A foniátria nemzetközi szaktekintélyétől a hangképzési zavarokról hallhatnak az…

Megye

Ötszörösére nőtt a szatmárnémeti repülőtér forgalma az elmúlt négy évben

Ötszörösére nőtt a szatmárnémeti repülőtér forgalma az elmúlt négy évben - derül ki a Szatmár megyei tanács szerdán közzétett kimutatásából.

 

Kategória ajánló