Polgárőrség hírek

Közélet › Polgárőrség

Erdők, mezők, természetvédelmi helyek közös ellenőrzése

Tegnap 15:13

Erdők, mezők, természetvédelmi helyek közös ellenőrzése Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 11., k - 09:30 Salgótarján és Pásztó térségében a rendőrök együttműködve a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságával és a polgárőrökkel …

Polgárőrök segítik az oltópontra jutást Jászárokszálláson

21.05.09 15:52

A helyi polgárőr egyesület segíti a koronavírus-járvány elleni védekezést is. Tagjai közreműködnek a lakosság oltópontra történő be- és hazaszállításában.

Harmincéves az Országos Polgárőr Szövetség

21.04.27 05:31

Harminc éve, az Önvédelmi Szervezetek Országos Szövetsége Pintér Sándor akkori országos rendőrfőkapitány kezdeményezésére vette fel az Országos Polgárőr Szövetség nevet. Majd a szervezet a rendszerváltás egyik "sikertermékévé" vált.

30 éves az Országos Polgárőr Szövetség

21.04.24 14:58

Személyes bélyeget bocsátott ki az Országos Polgárőr Szövetség alapításának 30 éves évfordulójára a Magyar Posta. Az önkéntes elven működő szervezet tagjai 3 évtizede vannak jelen a társadalom mindennapjaiban és támogatják a hatóságok munkáját.

Zalaegerszeg csácsi kapuját polgárőrök őrzik

21.04.20 18:55

A városlakók kedvenc kirándulóhelye a csácsi városrész, ahol a túrázók és medvehagymagyűjtők mellett már polgárőrökkel is össze lehet futni.

Maszkot és védőkesztyűt kaptak a polgárőrök

21.04.20 17:10

A biztonságosabb polgárőr szolgálat érdekében 100.000 db maszkot és 50.000 pár védőkesztyűt biztosított az Operatív Törzs az Országos Polgárőr Szövetség tagjainak.

A(z) "Polgárőrség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Erdők, mezők, természetvédelmi területek közös ellenőrzése

Salgótarján és Pásztó térségében a rendőrök együttműködve a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságával és a polgárőrökkel – a természeti kincsek megőrzése érdekében – fokozott ellenőrzést tartanak.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Tudomány

Csülökpörköltdrive – a Szakály család nagyapától unokáig és az első magyar sztrádabisztró

Az első magyar autópálya melletti első étterem 1975-ben nyílt meg, azóta több átalakítás és költözés után ma kávézó, önkiszolgáló és drive kombójaként próbálja túlélni a járványt.

Életmód

Mindszenty József bíborosra emlékeztek Esztergomban

Szentmisével és országos zarándoklattal emlékeztek meg Mindszenty József bíboros-hercegprímás haláláról és harminc évvel ezelőtti újratemetéséről május 8-án, szombaton Esztergomban. Az Esztergomi Bazilika altemplomában…

 

Kategória ajánló