Polgármester hírek

Közélet › Polgármester

Meghalt az ország korábbi legfiatalabb polgármestere

Tegnap 12:01

Elhunyt Köteles László, az Új Kezdet Párt volt tagja, Komlóska volt polgármestere, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés tagja – közölte az Lmp.

László Imre szerint az első oltás után kiadott védettségi igazolványok hamis biztonságérzetet adnak

Tegnap 09:52

A Demokratikus Koalíció egészségpolitikusa ezt azzal indokolja, hogy valójában akkor még nem védettek az emberek. Újbudán már 878 óvodai, bölcsődei és szociális területen dolgozó kapta meg az első védőoltást.

Ettől nyílik ki egy kicsit Kálló Gergely zsebében a bicska

Tegnap 08:34

Ha az országgyűlési képviselő látná, hogy a Kaviárkormány visszafogja magát a luxuskiadások terén, egy szava sem lenne. 

A bicikliutakat is korszerűsítenék a sarkadkeresztúri programon belül

Tegnap 07:46

Idén is több pályázatot adna be Sarkadkeresztúr a hazai forrásból megvalósuló Magyar Falu Program keretében – mondta Bakucz Péter polgármester.

A kórházépítőket sarcolja Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestere

Tegnap 07:19

Rekordnak számít az a közel 140 millió forint, amit a Hunyadi utca egy részének félpályás lezárásáért kellene megfizetnie a kivitelezőnek, csak azért, hogy ott állhasson egy daru.

Szombathely polgármestere szerint minden városnak ugyanazt a lehetőséget kell megkapnia

21.04.16 18:34

A szombathelyi vezetés Gulyás Gergelynek mutatta be a város következő tíz éves gazdaságfejlesztési programját, amit a legnagyobb cégek vezetői, a kamara, az egyetemek, a civilek és több mint 1000 városban élő ember bevonásával…

Baranyi Krisztina helyi népszavazást írna ki a Fudan egyetemről

21.04.16 18:25

Mivel Ferencváros ingatlantulajdonos a kínai egyetemnek kiszemelt területen, a polgármester szerint a helyieknek kellene dönteni arról: „odaadjuk-e Ferencváros vagyonát egy magánegyetemnek”.

Gémesi-Orbán vita: szép lassan megyünk vissza a tanácsi rendszerbe

21.04.16 18:19

A Mandiner szervezte meg a korábban beharangozott nyilvános vitát a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, Orbán Balázs parlamenti államtitkár és Gödöllő polgármestere, egyben a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (Mösz) elnöke,…

A(z) "Polgármester" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Meghalt Köteles László

Negyvennyolc éves korában hunyt el Komlóska volt polgármestere.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Nagyvilág

Összetört a gyásztól: ezért ült családjától külön Ii. Erzsébet királynő Fülöp temetésén

Ahogyan azt a Blikk is megírta ma eltemették a 100. életévében elhunyt Fülöp herceget, II. Erzsébet brit királynő férjét. Fülöp eredetileg több százan kísérték volna az utolsó útjára, ám a koronavírus járvány miatt a temetés csak szűk…

Közélet

A kormánypárti és ellenzéki harmóniában szaporodnak a Covid tesztállomások

Kormánypárti és ellenzéki önkormányzatok is szívesen támogatják a BKK volt vezéréhez és Mészáros Lőrinc alapkezelőjéhez is köthető koronavírus tesztállomásokat.

 

Kategória ajánló