Pókember hírek

Kultúra és szórakozás › Pókember

A nap, amikor Stan Lee és Pókember először találkozott élőben

20.06.16 08:13

Minden színész számára, aki frissen érkezett az MCU-ba egyfajta beavatási szertartásnak számított, hogy találkozhatott a Marvel atyjával, Stan Lee-vel. Úgy tűnik azonban, hogy ez az egyébként is külö

Bejelentették az új Ratchet & Clank-játékot PS5-re

20.06.12 07:53

Hosszú idő után jön a folytatás. A rajongóknak régóta nélkülöznie kellett az Insomniac Games Ratchet & Clank-sorozatát, ám a PS5-ös bemutatón bejelentették a folytatást.

Hivatalos, jön a Pókember: Irány a Pókverzum 2

20.06.10 13:01

Ideje volt, hogy valami jó hírt is kapjunk a Pókverzumról azokután, hogy a Sony kénytelen volt elhalasztani a Morbius és a Venom 2 premierjét. Az Irány a Pókverzum kritikai és közönségsikere után nem

J.K. Simmons több Pókember filmre is aláírt

20.06.01 18:21

Ha minden jól megy, akkor a hálószövő életét még sokáig keseríti majd a Hírharsona főszerkesztője, J. Jonah Jameson.

A(z) "Pókember" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

James Cameron volt felelős az első Pókember mozi egyik legnagyobb változtatásáért

Több ponton is komolyan eltért a 2002-es Pókember film az eredeti képregényektől, ebben pedig James Cameron keze is masszívan benne volt.

Márka

Berepült a Marvel’s Iron Man VR végső előzetese

Vasember visszatér. Vasember hamarosan visszatér, legalábbis videojátékos karakterként, és ennek örömére befutott a Marvel’s Iron Man VR végső előzetese.

Márka

Megszerezted mind? – A tíz éves PlayStation Plus tíz legsikeresebb játéka

A Sony ma ünnepli a PlayStation Plus tizedik születésnapját. A szolgáltatás az elmúlt években megannyi A-kategóriás címmel és egyéb játék-különlegességgel jutalmazta a lelkes játékosokat. A havonta érkező…

Ország

Baj van a Mercedes motorjaival?

Egy holland riporter szerint az összes erőforrást cserélniük kell a hétvégére, még a partneristállókét is, mert valami hiba történt - ez tovább növelheti Max Verstappen és a Red Bull esélyeit.

 

Kategória ajánló