Pók hírek

Életmód › Pók

Aki másnak vermet ás, azt megcsípi a pók

21.04.12 11:58

Gyurcsány Ferenc addig arcosodott amíg úgy megcsípte egy pók, hogy kórházba került. A szuperhős filmek szerelmeseinek ismerős lehet a sztori, de Ferenccel nem az történt, mint Peter Parkerrel. Allergiás reakció, szó sincs pókemberré válásról.

Ezek Ausztrália legmérgesebb állatai

21.03.07 11:13

A méhek a legveszélyesebb mérgesállatok Ausztráliában - derült ki az Ausztrál Egészségügyi és Jóléti Intézet (AIHW) tanulmányából.

Provokálta egy pók, ezért felgyújtotta a házat a nő

21.02.05 17:47

Vannak olyan emberek, akik szerint a pókok ellen a legmegfelelőbb fegyver a forrasztólámpa. És vannak olyanok is, akiknek ez az otthonába került.

A(z) "Pók" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Bohár Dániel: Aki másnak vermet ás, azt megcsípi a pók

A szuperhős filmek szerelmeseinek ismerős lehet a sztori, de Ferenccel nem az történt, mint Peter Parkerrel.

Ország

Ausztrália nem siet a határok megnyitásával

Ausztrália, ahol az élet szinte teljesen visszatért a koronavírus-járvány előtti, rendes kerékvágásba, nem siet megnyitni a határait a külföldi utazók előtt.

Életmód

Új erszényesbékafajt fedeztek fel Amazónia perui részén

A Gastrotheca gamma névre keresztelt faj a Gastrotheca nembe tartozik, amelynek tagjai Közép- és Dél-Amerikában honosak.

Életmód

Újabb rovarölő szerről derült ki, hogy rendkívül veszélyes a méhekre

A kanadai Guelph Egyetem kutatói megállapították, hogy a tökfélék védelmére használt és a neonikotinoid csoporthoz tartozó imidakloprid rovarölő szer rendkívül ártalmas a földön fészkelő méhfajokra.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló