Pók hírek

Életmód › Pók

Jellegzetes mintájú hálókat szőttek a pókok a világűrben

20.12.12 10:23

A Nemzetközi Űrállomáson egészen különös kísérleteket végeztek el a kutatók, ugyanis pókokat helyeztek el a fedélzeten, amelyek a súlytalanság állapotában furcsa alakú hálókat kezdtek el szövögetni.

Két budapesti mobil szűrőállomáson időpontfoglalás nélkül is várják a betegeket

20.12.03 13:38

Négy különböző helyszínen várják ma Budapesten a szűrőbuszok azokat a betegeket, akik koronavírus-fertőzésre gyanakodnak – adta hírül a Nemzeti Népegészségügy Központ.

Hangulatos, de para helyekre látogathatunk a Demon's Souls gameplay videójában

20.10.29 15:40

A második Demon's Souls gameplay középpontjában Stonefang területe áll, ahol például egy óriás, tűzokádó pók is utunkat kívánja álni.

Vadászpókok védhetik meg az almaültetvényeket a kártevőktől

20.10.21 12:31

A pókok tömegesen jelennek meg a környezetkímélő növényvédelemben részesített vagy ökológiai almaültetvényekben. Bár meghatározó jelentőségük lehet a rovaregyüttesek kialakításában, így az almakártevők gyérítésében is, meglepően…

Balatonboglári lett az év kilátója

20.10.20 10:45

A balatonboglári Xantus János Gömbkilátó nyerte meg az először meghirdetett év kilátója szavazást - közölték a szervezők az MTI-vel kedden.

A(z) "Pók" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Király Viktornak jól nekiugrott Hevesi Kriszta, lehúzta az énekest

A Nicsak, ki vagyok?-ban jó oka volt a Pók maskarájába bujt Hevesi Krisztának, hog kiossza Király Viktort. Vasárnap a Pók lépett fel elsőként a színpadra, ez volt a harmadik produkciója. A zsűriben Mádai Vivien Barta Sylviát emlegette,…

Tudomány

A rossz időjárás miatt halasztja a mérföldkőnek betudható kilövését a SpaceX

A Transporter-1 küldetés berkein belül a SpaceX 143 műholdat akart pályára állítani a Falcon 9-es újrahasznosítható rakétájával, ellenben az űrügynökség megálljt parancsolt a mai napra tervezett missziónak, és inkább holnap…

Tudomány

Egymillió dollár a halál utáni élet titkáért

Robert Bigelow, a Bigelow Aerospace űrállomás-modulokkal foglalkozó startup CEO-ja és Las Vegasi ingatlanmogul, 1 millió dolláros sikerdíjat kínált fel annak, aki bizonyítani képes a tudat túlélését a test állandósult halálát követően.

Ország

El Chapo óta nem tartóztattak le olyan hatalmas drogbárót, mint most

Letartóztatták a Tse Chi Lopot, a világ egyik legnagyobb drogkartelljének vezetőjét. Az ázsiai drogpiacot uraló szervetek körülbelül évi 20 milliárt euró bevételre tett szert, leginkább a metanfetaminból, heroinból, és ketaminból…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló