Podcast hírek

Infotech › Podcast

Hogyan válasszunk burgonyát főzéshez és kertjeinkbe? Bozsik gazda burgonya ABC-je - podcast

Tegnap 19:52

A Kossuth Rádió hallgatóinak üzenetei alapján Bozsik gazda válaszol arra a kérdésre: Hogyan válasszunk burgonya fajtákat a különböző ételekhez illetve a kertjeinkbe? Mit jelent a burgonya ABC? Melyik betű, milyen főzési típust jelent? Mit jelent az, hogy…

Bochkor Gábor exe mesél a kapcsolatukról

Tegnap 11:37

Volt idő, amikor Bochkor Gábor magánéletéről jóval többet tudtunk, mint most. Vagy legalábbis azt hittük, mert a rádiós egykori szerelme meglepő történetet mesél. Te mit gondolsz erről az egészről?

Index podcast Puskás Tamással: “Az online színház csak pótkávé”

21.05.09 08:46

Az Index.hu kultúra rovata arútluK című podcastjának vendége Puskás Tamás színművész, rendező, a Centrál Színház igazgatója. Vele beszélgetünk arról, hogy egy színházban miért nem olyan egyszerű a függönyt felhúzni. Főleg egy olyan évben,…

A 7 legjobban várt film, amit májusban nézhetsz a mozikban!

21.05.08 12:34

Alighanem erre a hírre vártak a legtöbben. A filmszakma végére új életre kel, így számos elhalasztott bemutató érkezik májusban. Egy rövid listában össze is szedtük a számotokra, melyeket vetítik már ebben a hónapban a hazai mozik.

Dina Marci, Valter Attila, és minden ami Giro (ESB podcast)

21.05.08 05:37

A két magyar induló, a nagy esélyesek, a visszatérő Evenepoel, és a vicces legendák. Itt a nagy Giro-felvezető ESBringa podcast.

Nagy Katalin cárnő is oltáspárti volt - 5 titok a szexmániásnak tartott uralkodóról

21.05.06 18:35

Nagy Katalin cárnőt újra felfedezte magának az utókor: az extravagáns uralkodó életéről egymás után születnek a filmek és tévésorozatok. Budai Lotti író és Zubor Rozi újságíró Micsoda nők voltak című új podcastja azon hölgyek élettörténetének izgalmas…

Gravitációs „porszívó” tünteti el a sötét anyagot egyes galaxisokból

21.05.05 16:34

Az eddig ismert galaxisokat egytől egyig ragasztóként tartja össze a sötét anyag, de úgy tűnik, néhány újonnan talált csillagrendszerben szinte egyáltalán nincs jelen ez a láthatatlan kozmikus anyag. A rejtélyre már van egy magyarázat. Annak ellenére,…

Meghan hercegnét ezzel égette be az Instagramon egykori kolléganője

21.05.04 11:49

Mindenkiről készültek már olyan fotók, amiket legszívesebben örökre elfelejtene. Még az emléküket is. Na pont egy ilyen került elő Meghan hercegnéről!

Közel három évtized után Bill Gates elválik feleségétől

21.05.03 16:26

Mi történt a technológia világában? Elmondjuk röviden! Számos hazai hírcsatorna IT, mobiltechnológiát, robotikát érintő tartalmait foglaljuk össze pár perces podcast adásainkban.

A(z) "Podcast" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Hírstart Robot podcast

A Hírstart Robot Podcast egy teljesen automatizált hírm?sor, ahol a felolvasást, a hírszemlét és a publikálást is egy robot végzi podcast formátumban.

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Átfogóbb képhez juthatunk az óceánok „egészségi állapotáról”

A tudósok a világ minden óceánján alkalmazni kezdik az úszó robotmonitorokat.

Nagyvilág

Koronavírus: mennyien halhattak meg valójában?

Jóval többen halhattak meg koronavírus-fertőzés következtében, mint ahogy az a hivatalos adatokból kiderül - ezt erősítette meg a Washingtoni Egyetem kutatóinak tanulmánya.

Infotech

Levegőn át is tölthetővé válhatnak a Motorola mobilok!

A Xiaomi után újabb gyártó vág bele a távtöltési technológia elérhetővé tételébe.

Infotech

Újabb nyomtatási gondokkal küzd a Windows 10

Kék halál helyett most épp különféle formázási hibák bosszanthatják a felhasználókat.

 

Kategória ajánló