Plakátkampány hírek

Közélet › Plakátkampány

9,5 millióba kerülhettek a vásárhelyi Soros-Márki-Zay-plakátok

20.10.20 11:31

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület 9,5 millió forintot költött plakátkampányra, jó eséllyel ez mind a Márki-Zay-Soros György-féle plakátokra ment el.

A Nemzeti Rómeó és Júlia plakátjai árasztották el Budapestet

20.10.01 11:04

A Nemzeti Színház idei, első nagyszínpadi bemutatója a Rómeó és Júlia lesz, Shakespeare legszebb szerelmi történetét Vidnyánszky Attila rendezi. A teátrum idei plakátkampánya is a december 4-i bemutatót vezeti fel, október 1-jétől ugyanis a…

Kásler nem vállalja a felelősséget, húzzon el!

20.05.09 15:40

Nyíregyháza megyei kórházában dolgozó orvosokkal, nővérekkel beszélgetett Korózs Lajos szocialista országgyűlési képviselő, akik elmondták neki az egyik kollégájuk tragédiáját: koronavírussal fertőzötten, lázasan, halálfélelemtől kiáltozva, egyedül…

Az élet megy tovább: a kormány 15 milliárdot költ kommunikációra

20.05.08 15:07

Az idei központi költségvetésben több mint 70 milliárd forintot csoportosított át a kormány, legtöbbet - 15 milliárd forintot - a kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatokra ítélt meg magának.

Mszp: ha a Fidesznek nem megy a kormányzás, hazug plakátokkal rakja tele az országot

20.05.04 12:26

A kormány a koronavírus-járvány miatt elindított gazdaságvédelmi akciótervét népszerűsítő plakátkampányát bírálták az Mszp vezetői hétfőn. A szocialisták szerint amikor a Fidesznek nem megy a kormányzás, hazug plakátokkal rakja tele az…

A Márki-Zayt gyalázó újabb plakátoktól már politikai ellenfele is elhatárolódik

20.02.26 14:37

Úgy tűnik, hogy az októberi pofonból sem tanultak semmit – írta friss Fb-bejegyzésében Grezsa István volt polgármesterjelölt. Reagált a hódmezővásárhelyi polgármester is.

A(z) "Plakátkampány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

9,5 millióba kerülhettek a vásárhelyi Soros-Márki-Zay-plakátok

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület 9,5 millió forintot költött plakátkampányra, jó eséllyel ez mind a Márki-Zay-Soros György-féle plakátokra ment el.

Közélet

Az autósoknak december elsején lejár a határidő, dönteni kell!

Legkésőbb november 2-án jönnek a jövő év januárjától esedékes új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) díjak. Az új kampány érdekessége, hogy az MNB ezúttal önmérsékletet vár a biztosítóktól a pótdíjak terén.

Politikus

Azonnali: Fideszes EP-képviselőknek dolgoztak a Mandiner szerzői

A tanácsadók számos esetben még interjút is készítettek főnökeikkel. A lap viszont sokszor nem tüntette fel, hogy a felek szorosabb munkakapcsolatban vannak.

Tudomány

Kitört a járvány Tom Cruise forgatásán

Egyre inkább úgy tűnik, hogy soha nem készül el a legújabb filmje.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló