Plakátkampány hírek

Közélet › Plakátkampány

A Márki-Zayt gyalázó újabb plakátoktól már politikai ellenfele is elhatárolódik

20.02.26 14:37

Úgy tűnik, hogy az októberi pofonból sem tanultak semmit – írta friss Fb-bejegyzésében Grezsa István volt polgármesterjelölt. Reagált a hódmezővásárhelyi polgármester is.

A fogyasztóvédelem megbírságolta a Coca-Colát

19.10.17 17:06

A fogyasztóvédelem megbírságolta a Coca-Colát nyári, a homoszexualitást népszerűsítő plakátkampánya miatt, mert az indoklás szerint a cég károsíthatta a gyermek- és fiatalkorúak fizikai, szellemi, érzelmi vagy erkölcsi fejlődését

#Godislove kampány indult Budapesten válaszul a Coca-Cola melegjogi üzenetére

19.10.16 12:51

Október 16-án megjelentek Budapest utcáin a #Godislove kampány óriásplakátjai. A hírről beszámoló MTI-közleményben azt írják, hogy „a népszerű üdítőital-márka társadalmi vitát generáló plakátkampányára akár válaszként is értelmezhető a…

Gyorsítaná a lakótelepi felújításokat Debrecenben a baloldali pártszövetség

19.10.07 21:42

Debrecen - Életet kell lehelni az elöregedett panellakásokba, hangzott el a DK-MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás szövetség tájékoztatóján. Erre külön alapot hoznának létre.

Kinek a pénzéből plakátolták tele a várost cirkuszoló ellenzékiekkel?

19.09.21 08:10

A Fidelitas azt állítja, ő fizeti a kampányt. Amikor legutóbb plakátoztak (Soros és Simicska báboztak Vonával és Botkával), a szokásos támogatás tizenháromszorosát utalta ki nekik a Fidesz.

A(z) "Plakátkampány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Még Márki-Zay volt ellenfelének is sok a polgármesterrel szembeni új, „migránsozós” plakátkampány

Grezsa István szerint az hódmezővásárhelyi jobboldal "semmit sem tanult az őszi pofonból", ha ezt komolyan gondolja.

Politikus

Cseri Tamás: szektavezér vagy polgármester?

A fideszes önkormányzati képviselő szerint Márki-Zay Péter felelőtlen és méltatlan viselkedésére rá fog menni az egész város.

Politikus

Jobbik: Készüljenek lélegeztetőgépek az autógyárakban!

Nunkovics Tibor kiemelte: az általa javasolt váltással a járműgyártók is elkerülhetnék üzemeik teljes leállását, ráadásul olyan terméket állítanának elő, amire a magyar állam biztosan vevő lenne.

Közélet

Együtt, szabadon – kampány a rendszerváltoztatás cigány hőseiről

A Nemzetközi Roma Nap alkalmából a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány idén is olyan magyar romák sorstörténetét mutatja be, akik személyes helytállásukkal egész…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló