Pintér Sándor hírek

Politikus › Pintér Sándor

Nem árulja el az Emmi, mennyibe került a kiskunhalasi járványkórház

20.10.30 17:54

Rétvári Bence államtitkár részletesen leírta, mekkora területen fekszik a kórház és hány konténerből áll, Harangozó Tamás kérdésére azonban nem reagált.

Pintér Sándor januártól minden adatot tudni fog az orvosokról is - Máris átírja a kormány az egészségügyi törvényt

20.10.29 16:07

Személyzetpolitikai célból januártól élesedik a Kormányzati Személyügyi Döntéstámogató Rendszer a belügyminiszter felügyelete alatt. Ide minden adatot fel kell majd töltenie az egészségügyi szolgáltatónak is a foglalkoztatottakról. Az…

Országos elismerések Veszprém megye tűzoltóinak

20.10.26 17:42

Hirschl János címzetes főtörzsőrmesternek, a veszprémi hivatásos tűzoltó-parancsnokság tűzoltójának tanácsosi címet adományozott Pintér Sándor belügyminiszter az 1956-os megemlékezés alkalmával.

Tovább titkolják, mennyiért helikoptereztek a luxusfideszesek

20.10.26 07:55

A Népszava kérdésére csak hallgatás és ostoba magyarázkodás volt a válasz az Orfk részéről. Titkolják, mennyiért helikopterezett Szijjártó és Pintér.

Ezredessé léptették elő

20.10.22 16:27

Ezredessé léptették elő Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 22., cs - 15:14 Dr. Pintér Sándor belügyminiszter a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesének kiemelkedő munkáját ismerte el.

Vértesszőlősi siklóernyős-baleset: Pintér Sándor szerint hiba történt a mentés során

20.10.16 11:04

A belügyminisztert az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülésén kérdezték az üggyel kapcsolatban, ahol azt mondta, büntetőeljárás keretében vizsgálják az ügyet.

Kiderült, miről tárgyalt a MOK Pintér Sándorral

20.10.13 16:40

Rendkívüli gyorsasággal fogadták el az orvosbéremelésről szóló törvényt a Parlamentben. A Magyar Orvosi Kamarának csupán pár órája volt véleményezni a törvényt, amellyel kapcsolatban számos kifogást tettek. A részletekről Pintér Sándor…

A(z) "Pintér Sándor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Pintér Sándor volt cége 1,3 milliárdból újíthat fel

Tasnádi László volt rendészeti államtitkár, Pintér Sándor egykori beosztottja által vezetett Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. 2018-ban egy másik társaság megszerzésével jutott hozzá az állam által bruttó 223 millió forintért értékesített…

Nagyvilág

Nem adja fel az olimpiai álmait: vakbélműtétje után újra edzésbe állt Cseh László

Most már talán semmi sem állíthatja meg... A világbajnok, négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó elképesztó hónapokon van túl. Tavaly, a tokiói olimpián akarta lezárni pályafutását, de a viadalt a koronavírus miatt elhalasztották.

Politikus

Orbán Viktor is megemlékezett a holokauszt áldozatairól

A miniszterelnök Facebook-oldalán azt írta: emlékezzünk, hogy ez soha többé ne ismétlődhessen meg.

Közélet

Újabb rendőr lett öngyilkos a Capitolium ostromával összefüggésben

Már a második rendőr vet véget a saját életének azon egyenruhások közül, akik védték a Capitolium épületét január 6-án, amikor a Trump által felhergelt hívők megrohamozták a törvényhozás házát.

 

Kategória ajánló