Pintér Sándor hírek

Politikus › Pintér Sándor

Támogatást kaptak a viharvert somogyi önkormányzatok

20.09.17 17:50

Pintér Sándor belügyminiszter 26 millió forintot ítélt oda a vis major alapból a viharban károsult önkormányzatoknak, köztük négy somogyi településnek is.

10 euró alatt lesz a Sanofi Covid-oltásának ára

20.09.05 19:44

A Sanofi főnöke egy szombati rádióinterjúban közölte, hogy a cég készülő COVID-19 oltása egységenként kevesebb mint 10 euróba fog kerülni. A héten megkezdték a klinikai tesztelést, jövő év első felében történhet meg az engedélyeztetés.

Hatékony és azonnali intézkedéseket követel a kormánytól az orvosi kamara

20.09.04 20:52

A jelenleginél összehangoltabb, hatékonyabb és azonnali intézkedéseket követel a Magyar Orvosi Kamara, amelynek vezetősége levelet írt Pintér Sándor belügyminiszternek és Kásler Miklós egészségügyért felelős miniszternek.

Orvosi kamara: katasztrófával fenyeget a második hullám, azonnal szigorítani kell!

20.09.04 14:11

Több pontos javaslatcsomagot küldött a Magyar Orvosi Kamara a magyar kormánynak, hogy a járvány második hullámát megfékezhesse Magyarország. A Kásler Miklós erőforrás és Pintér Sándor belügyminiszternek megküldött levélben azt kérik, ne…

Sztrájkol az önkormányzat, pénteken zárva lesznek a hivatalok

20.09.02 21:01

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete szervez péntekre szolidaritási sztrájkot országszerte, ezért a szegedi önkormányzati hivatal is zárva tart majd 11:30 és 13:30 között két órán át.

A veszprémi Csillag Istvánt tűzoltó ezredessé léptette elő a belügyminiszter

20.08.21 11:25

Soron kívül tűzoltó ezredessé léptette elő Pintér Sándor belügyminiszter Csillag István alezredest, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettesét.

Durván beleszállt Káslerbe az MSZP

20.08.19 19:55

Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő szerdán, az emberi erőforrások miniszterét alkalmatlannak nevezte, amit szerinte az bizonyít, hogy Kásler Miklós mellett még két miniszter – Pintér Sándor, a belügyi és Palkovics László, az innovációs tárca…

A(z) "Pintér Sándor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Támogatást kaptak a viharvert somogyi önkormányzatok

Pintér Sándor belügyminiszter 26 millió forintot ítélt oda a vis major alapból a viharban károsult önkormányzatoknak, köztük négy somogyi településnek is.

Közélet

Polt Péter a terézvárosi rendőröknek passzolta le az operettszínházi zaklatások ügyét

Az eddigi vizsgálat nem lelt bizonyítékokra, csak éppen a sértetteket nem kereste, nem hallgatta meg senki.

Nagyvilág

Egyre nagyobb a cégek fizetésképtelenné válásának kockázata - figyelmeztet a kamara

A koronavírus-járvány által átalakított gazdasági környezetben nő a kockázata a lánctartozással kapcsolatos problémák súlyosbodásának, és ezzel összefüggésben - különösen a leginkább érintett tevékenységi területeken - a…

Politikus

Orbán veri a harci dobot, hogy elterelje a figyelmet

A szóban elmondott beszédekhez képest Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzetben megjelent cikke kisebb ívű, iránymutatás helyett inkább megpróbálta saját történetté formálni a mögöttünk hagyott időszakot. A liberálisokat azért…

 

Kategória ajánló