Pilisszentkereszt hírek

Magyar település › Pilisszentkereszt

Nem hagyta magát lerázni a körzeti megbízott

20.03.15 09:58

Nem hagyta magát lerázni a körzeti megbízott Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 03. 14., szo - 10:40 Nem véletlenül nem akart megállni a rendőr jelzésére. Vezetői engedély nélkül hajtott egy pilisszentkereszti férfi, sőt a drogtesztje is pozitív lett.

A(z) "Pilisszentkereszt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Öten egy ellen: a Rákóczi téri metró aluljáró közelében csaptak össze, a garázda társaság kést is rántott

A gyanú szerint egy férfit megütöttek és késsel meg is sebezték. Nyomoz a rendőrség A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények…

Magyar település

Tombolt a vihar: a dobogókői webkamerán is jól látszik az éjszakai villámshow

Sűrű villámlással, kiterjedt peremfelhővel, jégesővel, több hullámban vonult a front augusztus 31-ről szeptember 1-jére virradóan.

Közélet

Friss: öt migránst és egy embercsempészt fogtak el Kiskunhalason

A rendőrök hétfőn este megállítottak egy lengyel rendszámú személygépkocsit Kiskunhalas belterületén. Az egyenruhások intézkedés alá vonták a jármű vezetőjét, egy 37 éves ukrán férfit, és a vele utazó öt külföldi személyt. Az…

Autós

Karácsony Gergely megnyitja a Városháza parkolóját

A főpolgármester ezzel is segíteni akar a parkolási gondokon.

 

Kategória ajánló