Pikó András hírek

Politikus › Pikó András

Sára Botond: Ha ha baloldalon múlna, ma Józsefváros migránstanya lenne

21.09.08 13:25

Míg Pikó András első két éve a hajléktalanok támogatásával telt, a következő időszakban a bevándorlók kerülhetnek a polgármester fókuszába.

Pikó: Látványos, dühödt fideszes támadás Józsefvárosban

21.07.02 09:32

Kivonultak a kormánypárti képviselők szerdán a nyolcadik kerületi testületi ülésről. A fideszesek azzal vádolják Pikó András polgármestert, hogy nem demokrata és „belejött a mutyizásba”. Pikó azt mondta: a fővárosban a VIII. kerületben…

Vadai válasza Kocsisnak: Ha „náci” javaslatokat szeretnének olvasni, a sajátjaikat olvassák

21.06.17 17:37

Korábban a Fidesz frakcióvezetője egyenesen „nácinak” minősítette Vadai „valódi” pedofilellenes törvényjavaslatát a gyónási titok feltörése miatt, és annak visszavonásra szólította fel a DK alelnökét. Vadai Ágnes azonban kijelentette, hogy nem vonja vissza…

Pikó a bérlakástörvényről: „A kisebb lopás is lopás”

21.05.26 10:16

Józsefváros polgármestere így reagált a szűkített módosító javaslatra: „Nem az összes önkormányzatot, csak néhányat csinálnak ki. Nem az összes lakást, csak néhányat játszanak át a haveroknak. Ettől ez még rablás.”

A(z) "Pikó András" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Pikó: Erre sose sajnáltuk a pénzt

Két-, két és félezer családot érint a józsefvárosi önkormányzat támogatása, 10 ezer forint azoknak a rászorulóknak, akik beoltatják magukat koronavírus ellen – mondta Pikó András. A polgármester hozzátette: van vakcinalottó is a…

Közélet

Nem mehetnek dolgozni a kabuli női alkalmazottak

A város ideiglenesen kinevezett polgármestere szerint csak azok a nők vehetik fel a munkát, akiket nem tudnak férfiakkal helyettesíteni.

Budapest

Hajléktalanbumm a Nyóckerben? Mutatjuk, mi miatt indítottak petíciót a Józsefvárosban élők

Kiakadtak a józsefvárosiak, még több hajléktalant fogad a kerület: 500 adagot kifőző ingyenkonyha nyílik a Dankó utcában.

Politikus

Hidvéghi Balázs attól tart, hogy Brüsszel LMBTQ-propagandára fogja nevelni a gyerekeinket

A fideszes EP-képviselő az Európai Parlament azt akarja, hogy minden tagállam szó nélkül alávesse magát ennek az "ideológiai ámokfutásnak".

 

Kategória ajánló