Pierce Brosnan hírek

Ismert személy › Pierce Brosnan

Ilyen lenne Pierce Brosnannel az új James Bond-film

20.09.22 08:32

Összevágták Pierce Brosnan korábbi jelenéseiből a 007 Nincs idő meghalni trailerét, és felülhetsz tőle a sebesen száguldó nosztalgiavonatra. Azért valószínűleg jobb lesz ez úgy, ahogy van.

Őszintén vallott Pierce Brosnan a legendás James Bond-szerepéről

20.07.01 21:13

Pierce Brosnan 2004-ben búcsúzott a legendás James Bond-karaktertől, azóta Daniel Craigé az ikonikus szerep. A színész akkor nehezen viselte a leváltást, de azóta megbékélt.

Gyászol Pierce Brosnan: két barátját vette el tőle a koronavírus

20.06.13 13:49

Rendkívül nehéz időszak a mostani Pierce Brosnan számára: a színész két régi jóbarátját is elvesztette a koronavírus-járvány miatt.

A(z) "Pierce Brosnan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Lehet, hogy elkerüli a mozikat a Nincs idő meghalni

Az MGM stúdió állítólag az Apple-nek és a Netflixnek is megpróbálta eladni a 007 Nincs idő meghalni című James Bond-filmet.

Kultúra és szórakozás

10+1 dolog, amit nem tudtál még a Született feleségekről

A nyolc évadon átívelő Született feleségek túlzás nélkül a világ egyik legnépszerűbb televíziós sorozata volt, szinte minden korosztály követte, hiszen volt benne romantika, izgalom, bűnügy és ármánykodás is, tehát tuti receptre…

Politikus

A kisebbségi ügyek nem tekinthetők belügynek a kormány szerint

Szánalmasnak és nonszensznek tartja Szijjártó Péter, hogy Kijev bekérette a magyar nagykövetet.

 

Kategória ajánló