Photoshop hírek

Márka › Photoshop

Elhunyt a Photoshop és a PDF atyja

21.04.18 12:28

81 éves korában meghalt Charles Geschke, az Adobe társalapítója, akinek többek között a Photoshopot és a PDF formátumot is köszönhetjük.

Nem hiszel a szemednek: a 8 legdurvább címlapos Photoshop-baki

21.03.26 14:43

Nagyon nehéz manapság egy Photoshop nélküli világot elképzelni. A fotósok sok mindenre használják ezt a technikát, azonban előfordul, hogy kicsit eltúlozzák a dolgokat. Ilyenkor olyan dolgok kerülnek a címlapra, mint az eldeformált testrészek,…

Jó néhány Mac gépen gyorsabb lett a Photoshop

21.03.14 07:09

Az Adobe bejelentette, hogy a talán legismertebb programja, a képszerkesztő Photoshop készen áll arra, hogy kihasználja az Apple új M1 lapkakészletének előnyeit.

A Szépművészeti Múzeum gyűjteményével dekorálták ki Budapest utcáit

20.11.30 16:10

Nem mindennapi ötlettel állt elő Neményi Márton, az nlc.hu fotóriportere: legújabb Photoshop-projektjében a Szépművészeti Múzeum gyűjteményének szereplőit montázsolta rá Budapest kihalt utcáinak képére. Az eredmény lélegzetelállító.

„Nem a gép tesz fotóssá, hanem a gondolkodás"

20.10.10 17:13

A műterem a mosókonyhában volt, a (sztár)manökenek saját magukat sminkelték, és Photoshop sem volt. Tóth József Füles mesél a Fortepanra felkerült korabeli reklámfotóiról.

Életre kelnek a római kőarcok

20.08.22 15:54

Daniel Voshart az AI-t és a Photoshop-ot használta az ókori római császárok életrekeltésére.

A(z) "Photoshop" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Elhunyt a Photoshop és a PDF atyja

81 éves korában meghalt Charles Geschke, az Adobe társalapítója, akinek többek között a Photoshopot és a PDF formátumot is köszönhetjük.

Márka

Eddig tartott az Adobe Flash Player életciklusa, a Microsoft törli az alkalmazást az összes számítógépről

Az Adobe által kifejlesztett Flash Player applikáció már 2021 januárja óta nem kapja meg a szükséges biztonsági frissítéseket, ezért a használata napról napra egyre kockázatosabb.

Kultúra és szórakozás

A Mank oldalain a fotóművészeté a főszerep májusban

Egy egész hónapon át kiemelten foglalkoznak a fiatal fotográfusok bemutatásával és a kortárs magyar fotóművészet kiemelkedő alakjaival a Mank oldalain.

Infotech

Rengeteg androidos mobilt érint egy súlyos hiba

A Samsung készülékeire már letölthető a hibát javító frissítés.

 

Kategória ajánló