Petőfi Sándor hírek

Kultúra és szórakozás › Petőfi Sándor

Megújult az uradalmi épület Nagymágocson

19.04.15 07:15

Megszépült, részben átalakult a nagymágocsi egykori uradalmi épület, amelyet a grófi család építtetett az 1800-as évek közepén.

Csehországi magyar megemlékezések március 15-ről

19.03.15 16:29

Magyar emlékhelyek megkoszorúzásával és kulturális rendezvényekkel emlékeztek meg a csehországi magyarok szombaton az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc kitörésének 171. évfordulójáról.

Szenzáció! Végre megtalálhatják Petőfi Sándor maradványait

19.03.14 11:17

Magyar és román régészek összefogásával és csúcsmodern technikával felszerelve akár még az idén megtalálhatják az ország történelmének talán legmeghatározóbb költőzsenijét.

Világszerte megünneplik március 15-ét a magyar közösségek

19.03.14 09:35

Világszerte megünneplik a magyar szervezetek és közösségek március 15-ét, a rendezvények szervezésében aktívan részt vállalnak a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága által indított Kőrösi Csoma Sándor- és Petőfi…

A(z) "Petőfi Sándor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Itt a legújabb Pilvaker-dal!

Öt hét – öt Pilvaker-dalpremier! Rögtön itt a második, Petőfi Sándor Itt van az ősz, itt van ujra… című versének ütős feldolgozása.

Kultúra és szórakozás

Együttműködési megállapodást kötött a Jósa András Múzeum Sóstó új szállodájával

Újabb együttműködési megállapodást kötött a Jósa András Múzeum, ezúttal Sóstó új szállodájával. A közös marketingtől és a felkínált kedvezményektől az idegenforgalmi szezon meghosszabbodását várják a szakemberek.

Közélet

Először vehette át a lengyeligazolványt a nyugati lengyel diaszpóra egy képviselője

Varsó - Az igazolványt a két és fél milliós latin-amerikai lengyel közösség egyik, Brazíliában élő tagja vehette át ünnepélyes keretek között.

Politikus

Szoros az együttműködés a Paks 2 beruházásban

Olyan munkalehetőség biztosítása a cél a határon túli magyar fiataloknak is, amely jó kereseti lehetőséggel bír és nincs túl távol az otthonuktól. Ezt mondta Potápi Árpád János az atomerőmű bővítés kapcsán a szerdai Határtalanul…

 

Kategória ajánló