Petőfi Sándor hírek

Kultúra és szórakozás › Petőfi Sándor

Elmarad a Szent István-napi rendezvény Óbecsén

20.07.22 16:37

Óbecsén a nyár utolsó nagyszabású szabadtéri rendezvénye a Szent István-napi ünnepség, amelyet a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör minden évben augusztus 20-a körül tart meg.

Már a Nemzeti Múzeum is várja a látogatókat

20.06.26 17:45

A Magyar Nemzeti Múzeum és tagintézményei (Esztergomi Vármúzeum, Balassa Bálint Múzeum, Babits Mihály Emlékház, sárospataki Rákóczi Múzeum, visegrádi Mátyás Király Múzeum, vajai Vay Ádám Muzeális

Az ösztöndíjasok jelentős része már hazatért

20.03.20 15:18

Mint ismert, a járvány kirobbanása előtt a Kőrösi Csoma Sándor Programban és a Petőfi Sándor Programban összesen 221 ösztöndíjas dolgozott a világ számos pontján.

KVÍZ: Mennyire ismered Petőfi Sándor verseit?

20.03.14 17:02

A legismertebb és a legtöbbet idézett magyar költő rövid élete során több, mint ezer verset írt. Neve összeforrt 1848 márciusával is. Ünnepi kvízjátékunkban az ő versei játsszák a főszerepet.

Vucsics pártja az esélyes a szerbiai választásokon

20.03.07 08:25

Április 26-án köztársasági, tartományi és önkormányzati választások lesznek Szerbiában. A köztársasági parlamenti választásokat Alekszandar Vucsics államelnök írta ki.

Szomszédokkal ünnepelt Helvécia

20.02.29 17:52

A szombat a kikapcsolódás és a jókedv jegyében telt Helvécián. A nagyközség hármas ünnepet tartott a művelődési háznál.

A(z) "Petőfi Sándor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Elmarad a Szent István-napi rendezvény Óbecsén

Óbecsén a nyár utolsó nagyszabású szabadtéri rendezvénye a Szent István-napi ünnepség, amelyet a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör minden évben augusztus 20-a körül tart meg.

Kultúra és szórakozás

Nyolcezer tárgy került elő a hódmezővásárhelyi tram-train vonalán

A megtisztított és dokumentált tárgyakból jövőre rendez kiállítást a Tornyai János Múzeum.

Politikus

Egymás pozitív példáiról és kölcsönös inspirációkról is tárgyalt Filip Mónika Potápi Árpád Jánossal Pozsonyban

Csütörtöki felvidéki útjának keretében az Oktatásügyi Minisztériumot is meglátogatta Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár, ahol Filip Mónika (az SaS jelöltje) államtitkárral találkozott. A mintegy másfél órás tanácskozás…

Közélet

Azbej Tristan: életmentő segítségre van szüksége Libanonnak

Rövid távon életmentő segítségre van szüksége Libanonnak a bejrúti robbanás után – mondta a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára szerda reggel az M1 aktuális csatornán. Azbej Tristan…

 

Kategória ajánló