Petőfi Irodalmi Múzeum hírek

Kultúra és szórakozás › Petőfi Irodalmi Múzeum

A Volkswagen már nem kiemelt támogatója a Petőfi Irodalmi Múzeumnak

20.12.13 18:16

Márciusban járta be a sajtót a hír, hogy 22 milliós autóval száguldozik Demeter Szilárd. A magyarázat szerint azért jár ilyen kocsival, mert a Volkswagen a múzeum kiemelt támogatója. Ez akkor igaz volt, de ma már nem.

Kiálltak Demeter Szilárd mellett a Petőfi Irodalmi Múzeum dolgozói

20.12.10 19:35

A korábbi ellenkező feltételezéseket megcáfolva, a PIM közleménye szerint az intézmény dolgozói bizalmat szavaztak Demeter Szilárdnak főigazgatói pozícióját illetően.

Demeter és a liberális Führer

20.12.03 10:10

„Soros György a liberális Führer… Európa Soros György gázkamrája… Mi vagyunk az új zsidók” – néhány citátum Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának legutóbbi publicisztikájából. Lapzártánkkor már több ezren követelik a távozását –…

A(z) "Petőfi Irodalmi Múzeum" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

A magyar széppróza napja - Demeter Szilárd: A széppróza nem halott, tovább fog élni

Bár a kultúrafogyasztási szokások átalakultak, a magyar széppróza nem halott, tovább fog élni - mondta el a Kossuth Rádió csütörtök reggeli műsorában Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) főigazgatója A magyar…

Kultúra és szórakozás

Kötetben a régészeti előadások: Online is elérhető a Korok, kultúrák, lelőhelyek kiadványa

Megjelent a Tornyai János Múzeum Korok, kultúrák, lelőhelyek régészeti sorozatának 2021. évi kiadványa; a döntően online előadások bővített anyagai könyv formájában és a vásárhelyi közgyűjtemény honlapján olvashatóak.

Ismert személy

Demeter Szilárd: A mai magyar prózairodalom levált a magyar valóságról

A főigazgató szerint Márai Sándort és Szabó Magdát azért lehet jól eladni a világban, mert alázattal, kifejezetten az olvasóknak írtak.

Kultúra és szórakozás

Újragondolt szegedi papucsok tervezésére írtak ki pályázatot

A szegedi papucs újragondolására írtak ki pályázatot, amelyre bárki beadhatja a mai kor elvárásainak megfelelő, hordható lábbeli terveit, a legjobb alkotásokból a szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában nyílik júniusban kiállítás -…

 

Kategória ajánló