Petíció hírek

Közélet › Petíció

Az államfő az Alkotmánybírósághoz fordul a referendummal kapcsolatban

21.05.12 17:25

Nyitókép: TASR/Martin Baumann   Zuzana Čaputová államfő az Alkotmánybírósághoz fordul a választási időszak lerövidítésére irányuló referendummal kapcsolatban. Az államfőt elsősorban az érdekli, hogy a javasolt referendum összhangban van-e az…

A Cseres-hegység Tájvédelmi Körzet védelméről szóló petíciót eljuttatták az illetékesekhez

21.05.11 14:43

Néhány héttel ezelőtt a petíciós bizottság kérelmet juttatott el az illetékes szervekhez a Novohrad-Nógrád Geopark területén található Cseres-hegység Tájvédelmi Körzet természeti örökségének megmentéséről. Az eddigi reakciók nem túl biztatók.

Ötvenezren írták alá egy nap alatt, hogy ne legyen idén tokiói olimpia

21.05.06 11:05

Az első 24 órában közel 50 ezer aláírás érkezett arra az online petícióra, amelyben arra kérik a szervezőket, hogy a koronavírus-járvány miatt ne rendezzék meg a tavalyról idén nyárra halasztott tokiói olimpiát.

A szociális szférában dolgozók többsége béremelést szeretne

21.05.05 09:16

A szociális szférában dolgozók az elmúlt években több alkalommal is felhívták a kormány figyelmét az alacsony bérekre, most azonban egy petíciót is indítottak, melyet a 10 nappal ezelőtti indulása óta közel 16 ezren írtak alá.

A szociális ágazatban dolgozók béremelést követelnek, 16 ezren írtak petíciót Káslernek

21.05.05 08:10

A Bölcsödei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (BDDSZ) 16 ezer aláírást gyűjtött össze a szociális ágazatban dolgozók béremeléséért, amit át is adtak Kásler Miklós miniszter részére, számolt be az akcióról a merce.hu. Szűcs Viktória, az érdekvédelmi…

A(z) "Petíció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Az államfő az alkotmánybírósághoz fordul a népszavazás kapcsán

Zuzana Čaputová államfő az alkotmánybírósághoz fordul a kérdéseivel a választási ciklus lerövidítését célzó népszavazás kihirdetéséért indított petícióval összefüggésben. Ezt szerdán jelentette be.

Közélet

Adam Sandlert visszatért az étterembe, ahol nem ismerték fel, majd elhajtották

Néhány héttel ezelőtt szinte letarolta az egész TikTokot egy amerikai palacsintázóban dolgozó lány, aki elhajtotta az étteremből Adam Sandlert, mert nem ismerte fel. Dayanna simán közölte vele, hogy legalább még fél órát kell…

Közélet

Üzen a múlt: kortalan klasszikusokkal és a legújabb technológiákkal demonstrálja a Telekom a digitalizáció erejét

A nemzet nagyjai iránti tiszteletadással, a digitális lehetőségek üzenetével fordul az emberek felé a Telekom. A szolgáltató az elmúlt két évszázad magyar kulturális és tudományos kiválóságainak gondolatait tolmácsolja új…

Tudomány

A Burberry kezd kilábalni a járvány okozta mélypontról

A Burberry legfrissebb adatai azt mutatják, hogy a luxus ruházati és kiegészítő termékeket forgalmazó brit cég kezd kilábalni a pandémia okozta mélypontról, amihez jelentősen hozzájárult az ázsiai és az amerikai kereslet bővülése.

 

Kategória ajánló