Petíció hírek

Közélet › Petíció

A Jobbik petíciót indított a Facebook-törvény ellen

20.08.03 20:07

Az ellenzéki párt szerint meg kell akadályozni, hogy a kormány a propaganda-birodalma kiépítése és az Index kivégzése/bekebelezése után a Facebookot akarja befolyása alá helyezni.

Az önkormányzatok is mozgósítanak a székelyek petíciós kampánya mellett

20.07.29 07:16

Több ezer testvértelepülési kapcsolat állhat a székely petíciós kampány szolgálatába, és ez sokat segíthet abban, hogy további négy országban elérjék a törvényben meghatározott aláíráslimitet – írja szerdai számában a Magyar Nemzet.

Világsztár küzdhet a székely autonómiáért

20.07.28 21:47

Magasabb fokozatba kapcsolt a székely petíció nemzetközi kampánya, amelybe megpróbálják bevonni Renée Zellweger kétszeres Oscar- és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznőt, producert is – írta a Magyar Nemzet.

A hollywoodi burzsoázia képmutatása kimeríthetetlen: fegyveresen őrzött luxusvillákból követelik a rendőrség leépítését

20.07.28 08:01

Natalie Portman és Joaquin Phoenix is csatlakozott ahhoz a luxuscelebritások által megindított petícióhoz, amely megköveteli az amerikai metropoliszok polgármestereitől, hogy a polgárháborús állapotokat okozó Black Lives Matterrel…

Renée Zellwegert is bevonnák a székely petíció kampányába

20.07.27 15:51

Magasabb fokozatba kapcsolt a székely petíció nemzetközi kampánya, amelybe megpróbálják bevonni Renée Zellweger kétszeres Oscar- és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznőt, producert is – ismerteti a keddi Magyar Nemzet.

Tömegesen hagyják el a holland turisták Horvátországot

20.07.23 20:30

Elhagyják a holland turisták Horvátországot és sorban mondják le előfoglalásaikat, miután Hollandia néhány napja úgynevezett narancssárga listára tette az országot, azaz nem ajánlja az odautazást, az onnan hazatérők számára pedig 14 napos karantént…

A(z) "Petíció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A székely kezdeményezés támogatására buzdít a Vujicsics együttes (videó)

Nekik a magyarországi délszláv kisebbség tagjaiként is fontos a petíció sikere.

Közélet

Vidnyánszky: Építeni akarunk, nem rombolni

A politikai össztűz helyett szakmai vitákra volna szükség - mondta a Színház- és Filmművészeti Egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöke az Origónak adott interjújában.

Politikus

Szekszárd fideszes polgármestere a saját előterjesztése ellen tiltakozik

Bomba Gábor, az Éljen Szekszárd Egyesült vezetője a következőt posztolta a Facebookon: Furcsa zavart észleltünk az önkormányzati rendszerben, amit mindenképpen tisztázni szükséges. Bejegyzésében arról ír,

Közélet

Több ezren kerültek őrizetbe Fehéroroszországban

Többtucatnyian megsérültek a tüntetések során - Varsó a politikai foglyok elengedését követeli.

 

Kategória ajánló