Peter Jackson hírek

Ismert személy › Peter Jackson

Nem használhatják Tolkien könyvének cselekményét az új A Gyűrűk Ura-sorozathoz

19.08.12 13:30

via Giphy Erős megkötéseknek kell megfelelnie az Amazon új A Gyűrűk Ura-feldolgozásának, mert Tolkien örökösei nem engedélyezték, hogy felhasználják a könyvek cselekményének nagy részét. A sorozat így várhatóan nagyban el fog…

Russell Crowe ezért mondta le anno Aragorn szerepét A Gyűrűk Urában

19.07.04 15:29

Pedig elég jól járt volna, ha vállalja A színész megerősítette a híresztelést, hogy annak idején a bevételek 10%-át ajánlották neki, hogy vállalja Aragorn szerepét - és azt is elmondta, hogy miért nem mondott igent.

Peter Jackson a Beatlesről készít dokumentumfilmet

19.01.30 15:28

A dokumentumfilmhez a Beatles stúdiófelvételeiből 55 órányi, korábban nem publikált anyagot dolgoz fel az új-zélandi filmes.

Steven Spielberg és Peter Jackson újabb Tintin-filmen dolgozik

19.01.11 09:59

Kilencvenéves, de még mindig népszerű: a képregényhős Tintin és kutyája, Milu hamarosan visszatér a filmvászonra, kalandjaikról újabb filmet készít Steven Spielberg és Peter Jackson.

Ragadozó városok

18.12.27 15:35

Hová tűnt Peter Jackson? Miközben Palik László már megkerült, Damon Hillről pedig továbbra sem tudunk semmit, A Gyűrűk Ura és A hobbit trilógia író-rendezője hosszú idő után - nagyjából Az öt sereg csatája óta először - újra életjelet adott magáról a…

A(z) "Peter Jackson" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Új-Zélandon forgatják A Gyűrűk Ura-sorozatot is

Peter Jacksonnak bevált, az Amazonnak is be fog.

Ismert személy

Nagyvilág

A brit gazdaság nincs jó állapotban, recessziót okozhat a rendezetlen kilépés

Londoni pénzügyi elemzők szerint a brit gazdaság nincs jó állapotban, a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) mindegyik lehetséges forgatókönyvére valószínűleg rosszul reagálna, a rendezetlen kilépés pedig már a jövő év első…

Kultúra és szórakozás

Női történetek a Déli Doku latin-amerikai kulturális fesztiválon

Női történeteket bemutató dokumentumfilmekkel, gasztronómiai programokkal, koncertekkel és kerekasztal-beszélgetésekkel várja a közönséget a kedden kezdődő Déli Doku latin-amerikai kulturális fesztivál Budapesten.