Pesterzsébet hírek

Budapest › Pesterzsébet

Tűz ütött ki egy pesterzsébeti családi házban

19.07.27 20:21

Az épület egyik helyiségéből ömlött ki a füst. Tűz ütött ki egy családi ház egyik helyiségében a XX. kerületi Nagy Győri István utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók az áramtalanítást követően egy vízsugárral eloltották a tüzet. Jelenleg átszellőztetik az…

Kölyökkutyákra veszélyes vírus jelent meg a fővárosban

19.07.19 10:06

A pesterzsébeti Tölgyesi Állatorvosi rendelő tette közzé felhívását, miszerint a parvo vírus által okozott betegségben, a parvovírusos bélgyulladásban szenvedő kutyák száma annyira megnőtt a térségben, hogy a járvány veszélye is felmerült.

Nagyon durva! Parkolás miatt verték meg a mentőst

19.07.18 23:36

A XX. kerületi Török Flóris utcában lévő mentőállomás előtt tört ki verekedés szerdán, mert két férfinak nem tetszett egy mentőautó parkolása.

Csupa gránit a megújult pesterzsébeti jódos-sós fürdő

19.07.10 22:50

Megújult, kibővült, és szerda délután óta újra teljes területén fogad látogatókat a Pesterzsébeti Jódos-sós Gyógy- és Strandfürdő.

Megnyitott a 18 éve bezárt pesterzsébeti strandfürdő

19.07.10 16:00

Átadták a felújított Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdőt szerdán, a rekonstrukció több mint hárommilliárd forintból, uniós és magyar forrásból valósult meg.

A(z) "Pesterzsébet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Budapest

Fertőtlenítik a Pesterzsébeti köztereket

"A járványügyi veszélyhelyzet miatt megnövekedett köztisztasági feladatok ellátására, az önkormányzat szerződést kötött a Fővárosi Közterület-Fenntartó (FKF) Zrt.- vel a forgalmasabb közterületek fertőtlenítésére.Április 1-jétől a…

Közélet

Halálra gázoltak egy kerékpárost Kiskunhalasnál

Halálra gázoltak egy kerékpárost Kiskunhalasnál péntek este – közölte a rendőrség a honlapján. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset az 5412-es számú út 4-es kilométerénél…

Közélet

Sárvár polgármestere videóban foglalta össze a hét intézkedéseit

Az elmúlt héten több településen is fontosabb intézkedéseket vezettek be a lakosság egészségének érdekében, így történt Sárváron is.

Közélet

Ideiglenes kerékpársávokat alakítanak ki a fővárosban

A Fővárosi Önkormányzat néhány fontos útvonalon ideiglenes kerékpársávok kialakításáról döntött. Ezzel a lépéssel a fővárosiak munkába járását és a biztonságos közlekedést kívánják segíteni a koronavírus-járvány idején. A…

 

Kategória ajánló