Pénzügyminisztérium hírek

Gazdaság › Pénzügyminisztérium

Újabb milliókat spórolhat sok magyar: rosszul jár, aki egyedül marad?

Tegnap 07:55

Januártól nem kell vagyonszerzési illetéket fizetni azoknak a családoknak, akik családi otthonteremtési kedvezmény (csok) segítségével vásárolnak ingatlant. Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter bejelentése szerint az illetékmentesség…

Izer Norbert: pozitív változást hoz a vállalkozásoknak az adócsomag

20.10.21 08:22

Az adótörvények módosítása csökkenti az adminisztrációs kötelezettségeket - mondta a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára a javaslat parlamenti vitájában.

Matolcsy Györgyék összeülnek – de nem ez lesz az egyetlen esemény a héten

20.10.18 10:37

Kedden tartja októberi ülését a jegybank monetáris tanácsa. Az előző, szeptemberi ülésén a testület - az augusztusi döntéséhez hasonlóan - nem változtatott a jegybanki alapkamat 0,6 százalékos szintjén, és a kamatfolyosót is változatlanul hagyta a…

A kormány kész átvállalni fejlesztéseket a fővárostól

20.10.15 13:31

A kormány kész fejlesztéseket és azok költségeit átvállalni a fővárostól, de nem támogatja az adóemelést és Budapest eladósítását – jelentette be Fürjes Balázs.

Elfogadta a jövő évi költségvetés tervezetét a szlovák kormány

20.10.14 12:37

A szlovák államháztartás hiánya jövőre várhatóan eléri a bruttó hazai termék (GDP) 7,44 százalékát, de kisebb lesz a korábban becsült, 9,68 százaléknál - derül ki Szlovákia következő három évre szóló költségvetés-tervezetből, amelyet a…

Újabb döntéseket jelentett be Varga Mihály

20.10.13 20:28

Ülésezett a gazdaságvédelmi operatív törzs, amelyen több döntés is született - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter.

A(z) "Pénzügyminisztérium" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Huszonhatszorosára nőttek a családi kedvezmények tíz év alatt

A járvány idején is bővülnek itthon a családokat segítő intézkedések. Januártól már egyáltalán nem kell áfát fizetni a CSOK-kal vásárolt lakások után, a gyermeket nevelők pedig visszaigényelhetik a lakásfelújítási költségek felét,…

Nagyvilág

DK: Adják ki az önkormányzatoknak a helyi járványügyi adatokat!

A Fidesz-kormány akadályozza a polgármesterek munkáját azzal, hogy elhallgatja hány koronavírusos beteg van a településükön. A DK törvényben kötelezné őket az adatközlésre.

Tudomány

Benkő László rettegésben él, elmeséli min megy keresztül

Az Omega billentyűse a négy fal között raboskodik, bevizesedett tüdeje és a járvány miatt még kevesebb időt tud a szabadban tölteni.

Politikus

Mezőkövesden gyógy- és egészségparkot adtak át

A többfunkciós ligetet a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő környezetében pénteken adta át Tállai András.

 

Kategória ajánló