Peller Anna hírek

Ismert személy › Peller Anna

Peller Anna nagyon vágyik még egy gyerekre

20.05.16 19:31

A színész-műsorvezető idén lesz 40 éves, de nagyon szeretne kistestvért a kislányának.

Peller Anna nehezebb járna most a szeretőjéhez

20.03.31 12:30

Peller Anna saját bevallása szerint is igen feszült, de a férjével együtt hozták a szokásos formájukat, amikor ma bejelentkeztek Skype-on.

Peller Anna vallomása a gyermekkoráról: valósággal menekültek előle a pasik

20.01.30 11:34

Peller Anna meglepő őszinteséggel mesélte el fiatalkori próbálkozásait a pasiknál, akik sorra elmenekültek előle. Lukács Miki volt az első, aki nem ijedt meg tőle: a színésznő hozzá is ment feleségül.

Don Quijote az Operettszínház színpadán vívja szélmalomharcát

20.01.30 10:16

A Budapesti Operettszínház idén márciusban újabb nagyszerű bemutatóval készül közönsége számára: jön az örök érvényű mondanivalót hordozó musical, a La Mancha lovagja.

A Csárdáskirálynő kulisszatitkaiba pillanthatunk be Gemza Péter segítségével

19.11.12 01:31

Ráckevei Anna beszélgetéssorozatának következő alkalmával a Csárdáskirálynő kulisszatitkairól faggatja majd meghívott vendégeit: Gemza Pétert, a Csokonai Színház igazgatóját, egyben a darab rendezőjét, Peller Károly társrendezőt, az új változat…

A(z) "Peller Anna" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Megható ünneplés: a 40 éves Peller Annát élő adásban köszöntötte fel a férje

Ugyan ránézésre hihetetlen, de Peller Anna ma ünnepli 40. születésnapját. Az RTL Reggeli műsorának házigazdája nem is sejtette, de több munkatársa, sőt még férje is meglepte élő adásban. A műsor egyik szerkesztőjétől még egy…

Márka

Borult lesz az idő, helyenként esni fog

Lesz, ahol 10 fok lesz a napi  maximum. Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak rövid napos időszakok lehetnek, írja az OMSZ. Az Észak-Dunántúlon, illetve kisebb eséllyel az Északi-középhegység…

Kultúra és szórakozás

Tarolt a Maladype Színház az egyik legismertebb fesztiválon

Elhozták a fődíjat a XIV. Nemzetközi Gombrowicz Fesztiválról, emellett más kategóriákban is ők voltak a legjobbak.

Esemény

12 pompás szaftos-ropogós csülökvariáció

A csülök az egyik hagyományos fogás szilveszter táján. Malacot eszünk, hogy malacunk legyen - azaz szerencsénk. Hoztunk pár receptet!

 

Kategória ajánló