Pécsi Ildikó hírek

Ismert személy › Pécsi Ildikó

Imádkozzanak értünk – kérte megtörten Pécsi Ildikó, miután eljöttek az orvostól

19.06.27 14:02

„Most voltunk az orvosnál, és Lajos nagyon rossz állapotban van... Kicsit imádkozni kellene értünk, mert bármi történhet. Ezt még nem mondtam el senkinek, de egy második daganatot is találtak nála"  – mondta a Ripostnak megtörten a…

Az élethazugságok halálosak

19.06.20 14:23

Abszurdot játszani azért nehéz, mert megfoghatatlan helyzetet jelenítünk meg. A színész azonban mindennek megkeresi az eredőjét, és ezt az utat én halálosan komolyan veszem — állítja Tóth Ildikó színésznő.

Itt a vége! Pécsi Ildikó feljelentette unokáját

19.06.20 04:20

Már-már úgy tűnt véget ér a színésznő és unokája közötti viszály, azonban most Pécsi Ildikó tehetetlenségében drasztikus lépésre szánta el magát.

A(z) "Pécsi Ildikó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Pécsi Ildikó 80 éves

80 évvel ezelőtt született Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Pécsi Ildikó 1940. május 21-én született, Polgáron. A Színművészeti Főiskolát…

Ismert személy

Elege lett Pártos Csillának, beleállt Pécsi Ildikó durva vádjaiba

A Kossuth-díjas színésznő évek óta háborúzik menyével, akinek most elege lett, és úgy döntött, megvédi magát volt anyósától.

Magyar település

Letartóztatták az embercsempészt

A Pécsi Járásbíróság június 5-én egy hónapra elrendelte az ukrán állampolgárságú letartóztatását több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Esemény

Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznő 80 éves

Május 21-én lesz nyolcvanéves Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész. Az MTVA Sajtóadatbankjának anyaga:     A ...

 

Kategória ajánló