Pécs hírek

Magyar település › Pécs

Koronavírus: hiba megbízni a gyorstesztekben

20.04.26 11:47

A jelenleg elérhető gyorstesztek nem megbízhatóak, akut fertőzés kimutatására alkalmatlanok. Nem csupán kidobott pénz, de hamis biztonságérzetet is nyújthatnak a vizsgált személyeknek.

Bement az udvarra, ellopta a kutyát

20.04.26 08:12

Befejezték a vizsgálatot a rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki egy pécsi családi ház udvaráról lopott el egy kutyát.

Hétfőtől változik az óvodák ügyeleti rendszere Pécsen

20.04.24 17:03

A megnövekedett igényekre tekintettel április 27-e, hétfőtől bővíti ügyeleti rendszerét a pécsi önkormányzat – adta hírül a városháza.

Koronavírusra tesztelnek 56 pécsi önkormányzati dolgozót, fertőtlenítik az adóirodát

20.04.24 16:14

Pozitív lett a pécsi adóügyi osztály egyik munkatársának házastársán végzett koronavírus-teszt, a klinikai szintű vizsgálat eredményére még várni kell, az önkormányzat azonnal lépett.

Nem fogad vendégeket a botanikus kert – pedig kinyíltak a kaktuszok

20.04.24 15:35

Az egyetemeken, főiskolákon március közepe óta távoktatásban folyik a hallgatók képzése, ez alól a Pécsi Tudományegyetem sem kivétel.

Egészpályás letámadást indított a ZSÖK-ért a kormány, Vidnyánszkyt is bevetették

20.04.24 10:52

A Magyar Teátrumi Társaság arra szólította fel a pécsi városvezetést, hogy ne veszélyeztesse a pécsi kulturális intézményeket, hanem gyorsan állapodjon meg a kormánnyal a támogatásokról. Péterffy Attila pécsi polgármester korábban azt…

A(z) "Pécs" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

A koronavírus-járvány az első olyan „csapás”, amit az egész emberiség egy időben él át

A világ minden országának össze kell fognia ahhoz, hogy leküzdjük a koronavírust, aminek egyetlen módja a teljes átoltottság Dr. Botz Lajos professzor szerint. A Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerészeti Intézetének…

Megye

Lezárult a pécsváradi tömeges tesztelés: minden második ember megfertőződött

A baranyai településen folyamatosan oltják az embereket, de a tömeges tesztelés mégis megdöbbentő eredményt hozott. Olyanok is megfertőződtek, akik már az oltás mindkét dózisát megkapták.

Nagyvilág

Fokozódik a helyzet: elfogyott a vakcinatartalék több régióban is Olaszországban

Olaszország több tartományában is lassították vagy felfüggesztették a koronavírus elleni oltást a vakcinahiány miatt szerdától, miközben a gazdasági élet az ország minél gyorsabb újranyitását sürgeti.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

 

Kategória ajánló