Pécs hírek

Magyar település › Pécs

Méhpusztulást okozó betegség elleni készítmény fejlesztésére nyert támogatást egy pécsi cég

20.05.04 21:13

Több mint 120 millió forint támogatást nyert a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól (NKFIH) egy, a mézelő méhek pusztulását okozó betegség ellen, környezetbarát készítmény fejlesztésére az Enviroinvest Zrt., a projekt teljes összege…

Kinyit a Hullámfürdő!

20.05.04 18:41

Hétvégén megkezdték a Hullámfürdő nyitásával kapcsolatos előkészítő munkát, valamint a sportiskolai edzések újraindításának megtervezését – írják közleményükben. Május 30-án nyitnak!

Kigyulladt egy gépkocsi Mohácson

20.05.04 14:23

Kigyulladt egy gépkocsi hétfő kora délután a mohácsi Pécsi úton. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását.

Orvosi vizsgálatok: az Emmi elárulta, ki fizeti a kötelező koronavírus-tesztet

20.05.04 14:23

Az Emberi Erőforrások Minisztérium az ATV híradójával közölte, hogy közfinanszírozott szolgáltatás esetén a koronavírusvizsgálatot az Egészségbiztosítási Alapból finanszírozzák. Tehát, ha valaki nem közfinanszírozott ellátásban végeztetne…

Itt vannak a magyarérettségi első megoldásai

20.05.04 14:07

Egyelőre még csak a középszintű magyarérettségi hivatalosnak nem minősülő, ugyanakkor szaktanár által kidolgozott, helyes megoldásai láttak napvilágot.

Itt vannak a magyarérettségi első feladatai

20.05.04 14:07

Rendhagyó módon reggel 9-kor indult az elővigyázatos, maszkos-kesztyűs érettségi, szokás szerint a magyar nyelv és irodalom tantárggyal. Folyamatosan frissítjük, hogy mely feladatokat kell idén megoldaniuk a rendkívüli körülmények közt vizsgázóknak.

Két autó ütközött a Pécsi úton

20.05.03 16:33

Két gépkocsi karambolozott Kaposváron, a Pécsi utcában, a Mező utcai kereszteződésnél vasárnap délután.

A(z) "Pécs" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek

Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 18., v - 12:49 Egy pécsi férfi két albérlőjével árulta a drogot Pécsett, a rendőrök elfogták őket.

Megye

Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek

Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 18., v - 12:49 Egy pécsi férfi két albérlőjével árulta a drogot Pécsett, a rendőrök elfogták őket.

Nagyvilág

Orosz orvos mondja: aki Szputnyik vakcinát kapott, hónapokig nem ihat

42 napig tilos alkoholt fogyasztania annak, akit az orosz vakcinával oltottak be koronavírus ellen – figyelmeztet az orosz tisztifőorvos.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

 

Kategória ajánló