PDSZ hírek

Közélet › PDSZ

„Nem ezredesekkel kell rendet tenni!"

20.10.17 20:51

A PDSZ nyilatkozatban áll ki az SZFE dolgozói és diákjai mellett, elítélve az „agresszív hatalmi eszközöket.”

Túlterhelt tanárok: sztrájkba kezdene a PDSZ

20.10.03 19:43

Egy felmérés szerint ugrásszerűen megnőtt a pedagógusok leterheltsége, sok helyen kell helyettesíteni és a túlórák kifizetésével is gond van.

A tanárok válaszoltak: döbbenetes történetek jöttek a járványhelyzet sújtotta magyar iskolákból

20.10.01 07:46

Fáradt tanárokról, elégtelen információáramlásról, sőt, itt-ott kétségbeejtő helyzetekről tanúskodó lista került a Blikkhez: a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete tett közzé felhívást tagjai között, melyben az volt a kérdés, milyen fontos információja,…

Egyre mélyülő káosz jellemzi a koronavírus elleni védekezést az iskolákban a PDSZ szerint

20.09.17 06:46

A szakszervezet szerint sokszor még az iskolaigazgatók sem tudják, ha megjelenik a fertőzés, pontosan mit kell tenniük azon kívül, hogy jeleznek a tankerületnek.

SZFE: A PDSZ megirigyelte a DK kudarcait, s a sztrájkra vágyók mellé áll

20.09.15 10:32

Gyurcsány alig néhány napja jelentette ki, hogy nem lesz itt árokbetemetés, hanem Vidnyánszkyék minden értelemben földönfutók lesznek. Ma pedig a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) erősítette meg, hogy szoros szövetségesük a…

Korona az iskolában: szülők küzdenek a tesztért

20.09.11 11:19

A diákoknak, a tanároknak, a szülőknek és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének sem tiszta, mi alapján járnak el a hatóságok, ha egy iskolában megjelenik a koronavírus. Pedig legalább harminc iskolában megjelent.

PDSZ: Tömegesen zárhatnak be iskolák

20.09.10 10:25

A szakszervezet szerint totális káosz van az iskolákban koronavírusügyben, a kormány intézkedései pedig azt fogják eredményezni, hogy tömegesen zárnak be az iskolák, óvodák.

A(z) "PDSZ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

„Nem ezredesekkel kell rendet tenni!” – a PDSZ nyilatkozatban áll ki az SZFE dolgozói és diákjai mellett

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

Közélet

A fát és az erdőt is, avagy adatrendszerezés mesterséges intelligenciával

Az információ hatalom, ami minden vállalatnál rendelkezésre áll. De csak az jut versenyelőnyhöz, aki megfelelően tudja értelmezni és hasznosítani az információhalmazt, és ki tudja nyerni belőle a lényeget. A szervezeteknél…

Tudomány

Indul a 11. Szín-Tár

A koronavírus járvány miatt márciusban elhalasztott találkozó november 8-12. között kerül megrendezésre a hazai és határon túli színészképző intézmények személyes és online részvételével Kecskeméten, légsterilizáló készülékekkel…

Közélet

Átadták Emmikét, a munkahelyi bölcsődét a Xiii. kerületben

Átadták az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Emmike elnevezésű munkahelyi bölcsődéjét.

 

Kategória ajánló