Patkány hírek

Életmód › Patkány

Már embereken tesztelnek egy koronavírus elleni oltóanyagot az oszakai egyetemen

20.06.30 11:34

Az oszakai egyetemi kórházban megkezdődött egy koronavírus elleni oltóanyag klinikai tesztelése embereken - közölte kedden az NHK japán közszolgálati televízió. A vakcinát az AnGes gyógyszeripari vállalat fejlesztette ki,

Sok a patkány a városban: az Örs környéke gócpontnak számít

20.06.25 09:55

Budapesten egyre több a patkány, van néhány gócpont is a városban, ami különösen fertőzöttnek számít - derül ki a Népszava összeállításából. Az intenzív irtás ellenére tavaly kétszer annyi lakossági bejelentés érkezett patkányok miatt, mint három évvel…

Kiderült, hol vannak a patkánygócok Budapesten

20.06.24 10:02

Kétszer annyit költött tavaly patkányirtásra a fővárosi önkormányzat, de a lakossági bejelentések száma mégis kétszer annyi volt, mint három éve - számolt be a Népszava.

Szappanbuborékkal szállítottak pollent a gyümölcsfákra japán tudósok

20.06.19 20:04

Szappanbuborékok felszínén szállított virágporral sikerült megtermékenyítenie körtefákat egy japán kutatócsoportnak - számolt be róla a BBC hírportálja.

Karácsony újabb darázsfészekbe rúg bele

20.06.19 10:46

A 2019-es fővárosi önkormányzat kampánytémájává vált a budapesti patkányinvázió, amely azután alakult ki, hogy egy új társulást bíztak meg az irtással évtizedekig foglalkozó Bábolna Bio után. Most a Karácsony Gergely főpolgármester-féle…

Városháza: Patkánymentesíteni kell Budapestet

20.06.15 13:34

A Főpolgármesteri Hivatal szeretné megváltoztatni a korábbi városvezetés által behozott pazarló és hatástalan patkányirtási rendszert. Valódi közbeszerzést fognak indítani.

A(z) "Patkány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Patkányirtás: görények, foxik, jagdok és a parson russell – megfelelő csapat megfelelő feladatra

„Rengeteg helyre hívnak bennünket. Most például abba az állatkertbe készülünk, ahol rendszeres ’vendégek’ vagyunk: jelezték, hogy úgy felszaporodtak a patkányok, hogy etetésnél a látogatók szeme láttára vitték el a medvének…

Ország

Megint eltolták a TikTok amerikai eladásának határidejét

Ezúttal egy hét haladékot kapott a kínai ByteDance a pénzügyminisztériumtól, december 4-ig kell lebonyolítaniuk az üzletet.

Életmód

Napi horoszkóp 2020. november 26. – Ne hidd el elsőre

A Szűz ma valakit más szemmel tekinthet, a Halak lehetne elnézőbb. Napi horoszkóp.

Életmód

Optimistábbá tesz bennünket a Patkány éve

Január 25-én beköszönt a kínai újév, ami egészen 2021. február 11-ig tart, és ezúttal a Patkány, egészen pontosan a Fém Patkány esztendeje lesz.

 

Kategória ajánló