PATENT Egyesület hírek

Közélet › PATENT Egyesület

Komoly kritikák érik a kapcsolattartás szabályainak változását

20.02.20 17:38

Még kiszolgáltatottabbak lesznek a családon belüli erőszakot elszenvedő anyák és gyerekeik azzal, hogy március elsejétől a bíróságokhoz kell fordulni, ha valakinek a volt párja nem engedi el közös gyermeküket a láthatásra – írja a PATENT egyesület.

Én vagyok az, aki eldönti, mikor van vége az életednek

19.09.13 14:07

Bárki válhat párkapcsolati erőszak áldozatává, egyetlen feltétel, hogy párkapcsolatot létesítsen egy bántalmazó személlyel – mondja Spronz Júlia, a nők elleni erőszak áldozatainak jogi és pszichológiai segítséget nyújtó Patent Egyesület ügyvédje.

„Megtanítjuk a kamaszlányoknak, hogy mondhatnak nemet”

19.07.24 10:27

A PATENT Egyesület szexuális felvilágosító és megelőző projektjével szeretnék elérni, hogy a fiúk ne a pornóban látott erőszakos aktusokat gyakorolják, a lányok pedig tudjanak ellenállni.

Újra felröppent a Google Pixel okosóra híre

19.04.10 13:12

Már jó ideje kering az éterben egy állítólagos Google Pixel okosóra híre, ám ezidáig sem igazolni, sem cáfolni sem sikerült egyértelműen a hardver létezését, most pedig egy kisebb kihagyás után ismét kaptunk egy kis fogódzkodót. A…

A(z) "PATENT Egyesület" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Komoly kritikák érik a kapcsolattartás szabályainak változását

Még kiszolgáltatottabbak lesznek a családon belüli erőszakot elszenvedő anyák és gyerekeik azzal, hogy március elsejétől a bíróságokhoz kell fordulni, ha valakinek a volt párja nem engedi el közös gyermeküket a láthatásra – írja a…

Életmód

Van, akinek most az otthona a legveszélyesebb – Mit tehetnek a családon belüli erőszak áldozatai a koronavírus alatt?

A koronavírus miatti kijárási korlátozások és karantén még nagyobb veszélybe sodorják a családon belüli erőszak áldozatait.

Magyar település

Akár nyolc órára is áram nélkül maradhatnak: ezekben a városokban lesz áramszünet

Sokan tartózkodnak otthon, ezért kiemelten fontos lehet tudni, hogy mikor és hol számíthatunk áramszünetre. A szolgáltató keresője és válaszai alapján kiderült, hogy Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyében hol lesz a…

Közélet

Egyre nagyobb az összefogás a jelenlegi helyzetben

Az önkormányzat városért végzett munkája mellett civil szervezetek is összefogtak a rászorulók megsegítéséért. A Szeretet Háza Alapítvány önkéntesei naponta meleg ételt osztanak, bevásárolnak, szájmaszkokat varrnak.

 

Kategória ajánló