Patai Mihály hírek

Ismert személy › Patai Mihály

A bankok benne vannak, hogy bizonyos hiteleket ideiglenesen ne kelljen törleszteni

20.03.17 16:18

A Bankszövetség szerint is muszáj lesz valamiféle hiteltörlesztési moratóriumot bevezetni, de az ezzel járó terheket a bankszektor nem akarja egymaga viselni. A javaslataikat elküldték a kormánynak.

Bankszövetség: A bankfiókok többsége továbbra is nyitva marad

20.03.16 07:19

A bankfiókok túlnyomó többsége a szokott módon működik hétfőtől is, az ügyfelek kiszolgálása folyamatos lesz az új koronavírus okozta járvány idején - tudatta a Magyar Bankszövetség az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A bankok felkészültek arra, ha tovább terjedne a koronavírus

20.03.13 17:40

Az elmúlt hetek európai példái azt mutatják, hogy a teljes európai pénzügyi szféra kiszámíthatóan és folyamatosan szolgálja ki ügyfeleit. A magyarországi bankszektor az egységes európai és a hazai szabályok, valamint felügyelés alapján működik, a…

Orbán: világjárvány jön, új gazdaságvédelmi akcióterv kell

20.03.10 12:31

A miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó fórumán arról beszélt, meg kell gátolni, hogy az ország koronavírus miatti gazdasági visszaesése a 2008-2009-eshez hasonló mértékű legyen.

Rendkívüli intézkedések a hazai bankoknál a koronavírus miatt

20.03.10 07:10

A hazai bankok is rendkívüli intézkedésekkel készülnek a koronavírus-járványra, a Magyar Bankszövetség is kiadott egy ezzel kapcsolatos ajánlást. Megtiltott utazások, home office, fertőtlenítő takarítások vannak a megelőzési listán. Az ügyfeleknek…

A(z) "Patai Mihály" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

A Bankszövetség szerint a magyar bankrendszer stabil lábakon áll

Az összesen 1956 magyarországi bankfiók és kirendeltség közül csupán 96 nem tudott kinyitni az utóbbi napokban.

Politikus

Matolcsy: az nyer, aki elhiszi, hogy eljött a korlátlan erőforrások ideje

Drámaian indult a 2020-as évtized, a hét napsütéses évre következő hét borúsabb év mindig nehezebb, a kockázatok erősebbek, a kihívások nagyobbak. Cserébe a lehetőségek is nagyra nőnek, aki nyer, az nagyot nyerhet…

Gazdaság

A Bankszövetség szerint a magyar bankrendszer stabil lábakon áll

Az összesen 1956 magyarországi bankfiók és kirendeltség közül csupán 96 nem tudott kinyitni az utóbbi napokban.

Gazdaság

Jegybank: hosszabb távon 0 százalékon maradhat az anticiklikus tőkepufferráta

Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa nem változtatott a hazai kitettségek esetében alkalmazandó anticiklikus tőkepufferráta 0 százalékos mértékén.

 

Kategória ajánló