Pásztor Erzsi hírek

Ismert személy › Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi a Szomszédok kulisszatitkairól mesélt: ezért szeretett a tintás Janka néni bőrébe bújni

21.01.24 11:09

Pásztor Erzsi arca szinte mindannyiunkban összefonódik a legendás Szomszédok sorozat Janka néniével, amit a színésznő egyáltalán nem bán. Bár egykori karaktere teljesen más, mint ő, szerette alakítani a tintást rokont. 

Pásztor Erzsi nagyon várja az oltást, de nem fél: "Eszem ágában sincs magamba roskadni!"

21.01.11 15:41

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, Pásztor Erzsi egy percig sem gondolkodott azon, hogy beadassa magának a koronavírus elleni védőoltás. Sőt, mindenkit arra buzdít, hogy kövessék őt ebben. 

„Imádom megajándékozni a szeretteimet”

20.12.18 19:37

Pásztor Erzsi egyedül él, de nem fél a karácsonytól. A barátainak szánt ajándékokat már becsomagolta, az ünnepi menüt fejben összeállította. A színművésznő pozitív életszemlélete irigylésre méltó.

A(z) "Pásztor Erzsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Sváby Andrást beoltották: a kínai vakcina mellett döntött

Balázs Klári, Bodrogi Gyula, Merkely Béla, Pásztor Erzsi és számos más hazai sztár

Nagyvilág

Bezárva a homályba – Magyarország egy éve a világjárványban

Éppen egy éve jelentette be Orbán Viktor, hogy két koronavírusos beteget találtak Magyarországon. Míg tavasszal a gyors intézkedések után két hónapig tartottak a lezárások, és ezernél kevesebben haltak meg, addig ősszel a kormány eltérő…

Ország

Giorgia Meloni: A Néppárt alárendelte magát a baloldalnak

A közösségi médiában üdvözölte Giorgia Meloni olasz jobboldali politikus, hogy a Fidesz delegációja kilépett az Európai Néppárt képviselőcsoportjából.

Életmód

Pár hónap és jön a gyerekeknek szánt vakcina: már kismamákon is tesztelik

A Johnson & Johnson vezérigazgatója szerint szeptemberre már a 18 évesek számára készített vakcinájuk is lesz. A koronavírus elleni oltóanyagot már kismamákon tesztelik.

 

Kategória ajánló