Pártok hírek

Politikus › Pártok

Orbán bejelentett egy újabb nemzeti konzultációt

20.02.12 11:52

Többek között a raboknak fizetendő kártérítésekről, „a Szeviép-üggyel összefüggésben felmerült bírói korrupció gyanújáról” és a gyöngyöspatai romák kártérítéséről lesz szó.

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

20.02.12 11:37

A Fidesz-frakció kihelyezett balatonfüredi frakcióülésén az értékelésen túl ez alkalommal is tartogattak újdonságot a miniszterelnök szavai.

Mszp: a férfiak is mehessenek nyugdíjba 40 év munka után!

20.02.12 11:31

Az Mszp a férfiaknak is lehetővé tenné a negyven év szolgálati jogviszony utáni nyugdíjba vonulás lehetőségét - mondta sajtótájékoztatóján Korózs Lajos országgyűlési képviselő.

A városvezetés szerint a Fidesz továbbra is becsapja a pécsieket

20.02.12 10:37

A keddi közgyűlést követően és az ÖPE-KDNP sajtótájékoztatójára reagálva adott ki közleményt a várost vezető koalíció. Változtatás nélkül közöljük:

Kiderült mi lesz a Fidesz programja. Folytatják!

20.02.12 10:16

Egészen pontosan: “Az alapvető céljaink változatlanok”. “Az alapvető céljaink 2010 óta változatlanok: a gazdasági függetlenség megőrzése, a családok támogatása és az ország biztonságának megerősítése” – áll a Fidesz Facebook-oldalán. Sőt, erről egy…

Irodát nyit Brüsszelben a Fidesz pártalapítványa

20.02.12 09:16

Még ebben a hónapban irodát nyit Brüsszelben a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) – tudta meg a Népszava több független forrásból.

A(z) "Pártok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Hollik István: Az ellenzék nem örül az elmúlt tíz év sikereinek

A Fidesz kommunikációs igazgatója reagált az ellenzéki pártok bírálataira.

Politikus

Orbán Viktor az egyszemélyes fake news-gyár

Az MSZP elnöke értékelte a miniszterelnök évértékelőjét. Tóth Bertalan szerint Orbán nem beszélt az emberek valódi problémáiról: az egészségügyről, az oktatásról, az inflációról a megélhetési problémákról, csak a gyűlöletkeltésről,…

Politikus

Máris felbomlott az ellenzéki összefogás Kaposváron

A DK, az MSZP, a Jobbik és a Momentum is szakított a Kaposváriakért Egyesülettel.

Politikus

Így reagált az LMP Orbán bezöldülésére

LMP: a bejelentett klímavédelmi intézkedések nincsenek összhangban a kihívásokkal. Az LMP szerint az Orbán Viktor miniszterelnök által vasárnap bejelentett klímavédelmi intézkedéseket már régen meg kellett volna tenni,…

 

Kategória ajánló