Pártok hírek

Politikus › Pártok

Adósság nélkül, biztonságban – Dr. Hende Csabával beszélgettünk

19.02.27 13:01

Annak a városnak van jövője, amelynek fejlődik az oktatása – vallja dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, országgyűlési képviselő, akit egyebek között a szombathelyi felsőoktatás eredményeiről is kérdeztünk.

Volner János: A Jobbiknak terhessé vált Hegedűs Lórántné személye

19.02.27 12:49

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint Sneider Tamásék azért döntöttek így, mert nem akartak egy újabb botrányos képviselőt.

Gyurcsányék miatt lépett ki a Jobbik alelnöke

19.02.27 10:22

Ideológiai okok – a baloldallal mutatott összeborulás nyomán – mondott le minden tisztéségéről és párttagságáról is Hegedűs Lórántné, a Jobbik eddigi alelnöke, aki erről Facebook-bejegyzése szerint már tájékoztatta is a pártelnököt. Az újabb kilépés…

A kommunizmus áldozataira emlékezett Esztergom

19.02.27 08:50

Mindszenty József hercegprímás Sötétkapunál álló szobránál emlékezett az áldozatokra Esztergom a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján hétfőn.

A(z) "Pártok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Trócsányi László: politikai bohózattá változott a 7. cikkely szerinti eljárás

Trócsányi László megítélése szerint kifulladóban van EU-ban a 7-es cikk szerinti jogállami eljárás Magyarország ellen. A Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kedd este azt…

Politikus

Tóth megerősítette, valóban csábítóként lép fel a DK

Az Mszp elnöke szerint nem jó ellenzéki politika, ha egymástól akarják elhalászni a politikusokat. Tóth kijelentette: nem tartja valószínűnek, hogy ő fogja lekapcsolni a lámpát, „mert a Magyar Szocialista Párt volt, van és lesz”.

Politikus

Szávay István otthagyja a Jobbikot

Kilép pártjából Szávay István, a Jobbik politikusa és alapító tagja. Szávay döntését a közösségi oldalon jelentette be

Politikus

Orbán beárazhatná, mennyit ér egy diploma

Az LMP bevezetné a diplomás bérminimumot. 

 

Kategória ajánló