Pártok hírek

Politikus › Pártok

A Kossuth-díjas színész haragszik a kivándorlókra

19.05.27 11:10

A Kossuth-díjas színművész végtelenül bánja, hogy unokái külföldön élnek. Nem érti azokat az embereket, akik elhagyják a hazájukat, és dühös azokra, akik mindezt csupán a jobb anyagi körülmények reményében teszik.

A választás legnagyobb vesztese a Jobbik

19.05.27 10:22

Öt évvel ezelőtt a második legtöbb szavazattal három mandátumot szerzett, most egyetlen képviselőt delegálhat az EP-be az ex-radikális párt.

A Fidesz a választás, a DK az ellenzéki versengés győztese

19.05.27 09:47

A Fidesz–KDNP nyerte a vasárnapi európai parlamenti (EP-) választást, a kormánypártok 13 mandátumot szereztek, míg az ellenzék összesen nyolc képviselőt küldhet majd Brüsszelbe: a Demokratikus Koalíció (DK) négyet, a Momentum kettőt,…

"Szó sincs arról, hogy minden eddiginél nagyobb tömegek választották a Fideszt"

19.05.27 09:31

A Policy Agenda vezetője úgy látja, az ellenzéket tekintve egyszerűen újraosztották a tortát.

Bekebelezte a legszegényebb településeket a Fidesz

19.05.27 07:31

A legszegényebb magyar településeken lényegében totálissá vált a Fidesz-KDNP fölénye a vasárnapi szavazás alapján. Húsz emberből mindössze egy nem szavazott a kormánypártokra, és ez még a tavalyi parlamenti választáshoz képest is számottevő…

Nagy pofon Orbánnak, az EU-párti politikai centrum kitart Európában

19.05.27 06:46

Elmaradt az Orbán által régóta várt európai „lázadás”. Hiába estek vissza a tradicionális pártok, a liberálisok és a Zöldek előretörése az EU-párti politikai centrum kényelmes többségét biztosítja, a francia-német tengely az eddigi félgőzzel továbbra…

A(z) "Pártok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

A szétszaggatott szociális hálóról és a lerohadó egészségügyről a kormányfőnek a törpejárás jutott eszébe

A viszonylag szolid járvány azért jár ilyen súlyos következményekkel, amit a Fidesz az utóbbi tíz évben csinált, mondta Tóth bertalan.

Politikus

Orbán kijelentette, nem esik nehezére gratulálni Szlovákiának, elismerni, hogy náluk is jobban védekeztek…

Harangozó Tamás MSZP-s képviselő a gazdaságvédelemről, a munkahelyvédelemről kérdezte Orbánt. Szerinte Orbán bejelentette ugyan az ország legnagyobb mentőcsomagját, de aztán egy hónapig nem csináltak…

Politikus

Tovább dúl a harc a Jobbikban: Balczó nem vállalja az alelnökséget

Nem vállalja a parlamenti alelnöki tisztséget Balczó Zoltán. A jobbikos politikus ezt hétfőn jelentette be közösségi médiaoldalán.

Politikus

LMP: A kormány csatlakozzon az unió zöld munkahelyeket célzó kezdeményezéséhez!

Az LMP felszólítja a kormányt, hogy csatlakozzon ahhoz az uniós kezdeményezéshez, amely zöld munkahelyek létrehozását célozza.

 

Kategória ajánló