Pártok hírek

Politikus › Pártok

Legalább kétmilliárdot buknak az adófizetők a Mátrai Erőmű bányáinak bezárásával

20.01.23 10:52

Legalább kétmilliárd forintba kerül majd az adófizetőknek a Mátrai Erőmű bányáinak bezárása. Ezt derítette ki Tóth Bertalan MSZP-elnök a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivataltól adatigényléssel megkapott iratok alapján – írja a Népszava.

Borkai Zsolt 3 legnagyobb bűne Győr ellen

20.01.23 09:31

Rengeteg hibát követett el Borkai Zsolt Győr város polgármestereként. Össze is szedtük a 3 legnagyobb bűnét a bukott Fidesz-csicskának.

A Fidesz február 12-13-án tartja évadnyitó frakcióülését

20.01.23 09:23

A tanácskozáson kiemelten foglalkoznak majd a "börtönbiznisz" megszüntetésével és a feltételes szabadságra bocsátás szabályainak szigorításával.

Az első száz nap, hét pontban

20.01.23 08:07

A 2019. októberi önkormányzati választáson mandátumot kapott jobbikos polgármester eddigi tevékenysége erősen megosztja a város közvéleményét.

FAZ: Jelenleg nincs szó a Fidesz kizárásáról

20.01.23 07:58

Megosztottnak bizonyult az Európai Néppárt (EPP) három veterán politikusa a Fidesz pártcsaládon belüli helyzetével kapcsolatban, ami salamoni döntéshez, kizárás helyett tartós felfüggesztéshez vezethet a végén – legalábbis így értesült a Frankfurter…

A Fidesz a cigányokra fordította a célkeresztet

20.01.23 06:43

Az önkormányzati választás és a klímaügyi defenzíva után keresi a kommunikációs kitörési pontot a Fidesz. Egyelőre a cigányokon és a börtönviselteken csattant az ostor, de jól látszik: a kormány olyan ügyeket keres, amelyekben az emberek…

A(z) "Pártok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Karácsony megint leleplezett egy fideszes hazugságot

Az Orbán-csicskamédia megint megpróbálta befeketíteni Tüttő Kata főpolgármester-helyettest. Dicsak, visszanyalt a fagyi.

Politikus

MSZP: minél hamarabb oltsák be a kiskereskedelmi dolgozókat és a pedagógusokat!

A kiskereskedelemben dolgozók és a pedagógusok koronavírus elleni, minél hamarabbi beoltását szorgalmazta az MSZP frakcióvezető-helyettese csütörtökön.

Politikus

Jakab Péter nincs tisztában a Jobbik történetével

Saját tagságával is szembefordult a Jobbik, mióta összefogott Gyurcsány Ferenccel – mondta Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke a párt székháza előtt.

Közélet

Dunaszerdahelyen helyén van a magyar szív

Az Európai Bizottság elutasította az európai polgárok kezdeményezését az őshonos kisebbségek megmaradását megcélzó európai szintű jogszabályok meghozását illetően. Tiltakozásul levontuk az Europai Unió zászlaját a…

 

Kategória ajánló