Pártok hírek

Politikus › Pártok

Deutsch támogatná Karácsony uniós lobbizását

Tegnap 14:58

De csak akkor, ha a közvetlen források plusz pénzt jelentenek az országnak. A fideszes EP-képviselő a demokrácia védelme miatt utasítja el a jogállamisági javaslatot.

Elkészült a javaslat a 4 százalékos nyugdíjemelésre

Tegnap 14:28

A Demokratikus Koalíció képviselői márciusban emelnék a járandóságokat, egyben visszamenőleg kifizetve az elmaradt havi nyugdíjpénzeket és kamatokat.

Visszamenőleges nyugdíjemelést javasol a DK

Tegnap 13:55

A Demokratikus Koalíció (DK) azt javasolja, hogy az idei költségvetésben elfogadott 2,8 százalék helyett összességében négy százalékkal emeljék meg a nyugdíjakat. Az emelést visszamenőlegesen, január 1-től kellene kifizetni.

"Nem ment jól Orbán Viktornak az elmúlt 10 évben"

Tegnap 12:22

Nem volt túl sikeres Orbán Viktor az utóbbi tíz évben, legalábbis a vagyonnyilatkozatai alapján. Erről beszélt az Mfor.hu újságírója az ATV Start című műsorban, miután kutatásából kiderült, hogy 637 százalékkal nőtt az országgyűlési képviselők vagyona,…

Megtalálták Farkas Flóriánt

Tegnap 08:46

Bár a Lungo Drom elnökeként Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) alakuló ülésén is távol maradt tavaly decemberben – és egyébként is nehéz nyilvános rendezvényeken elcsípni, vagy akár csak nyilatkozatra bírni. A 168 Óra…

A(z) "Pártok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Kocsis Máté: A Fidesz nem osztja a KDNP-s véleményt az Emberi Jogok Európai Egyezményről

Az elhangzott mondat egy KDNP-s képviselő véleménye, amit nem osztunk - nyilatkozta az atv.hu-nak Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője arról, hogy a KDNP-s Vejkey Imre a “börtönbiznisz”-javaslat parlamenti vitájában azt…

Politikus

Két budapesti MSZP-s polgármester is átáll Gyurcsányékhoz

Mivel a kettős párttagság a szocialisták alapszabálya szerint tiltott, ezért a Xviii. kerületet vezető Szaniszló Sándornak és Kiss Lászlónak, Óbuda polgármesterének is megszűnik Mszp-s párttagsága.

Politikus

Nem mond le a Duna-parti cipőkbe köpködő jobbikos

Az új elnökség megpróbált hatni Kulcsár Gergelyre, sikertelenül. Most etikai eljárást indítanak ellene.

Politikus

Már a jövő héten bíróság elé áll Demeter Márta

A Központi Nyomozó Főügyészség még novemberben emelt vádat az Lmp-s országgyűlési képviselővel szemben.

 

Kategória ajánló