Pártok hírek

Politikus › Pártok

A Fidesz megint leszavazta a szociális dolgozók bérkiegészítését

Ma 18:25

A népjóléti bizottság keddi ülésén a kormánypárti többség elutasította a szociális dolgozók egyszeri bérkiegészítésének ellenzéki javaslatát.

Závecz: Rendkívül szoros a verseny a Fidesz és az ellenzék között

Ma 17:37

A Fidesz augusztusban a parlamenti ciklus legmagasabb támogatottsági arányát érte el, azóta azonban minden hónapban 1 százalékot veszített a táborából. A pártok rangsorának második helyén a Demokratikus Koalíció áll 11 százalékkal, a…

A közös ellenzéki lista már népszerűbb, mint a Fidesz egy kutatás szerint

Ma 17:37

A kutatásból kiderül, ha csak a kormánypártok és a hat ellenzéki párt listája között lehetne választani, szoros lenne a verseny.

Választási törvény: gereblyére lép a Fidesz, vagy szétzúzza az ellenzéket?

Ma 16:26

Akár sikerrel is szerepelhet a választásokon egy közös ellenzéki lista, abban azonban ott a csapda lehetősége, hogy a kormánypárt is errefelé terelné a pártokat. Az ellenzék számára legrosszabb forgatókönyv lehet, ha egyetlen Gyurcsány/Jobbik-bélyegzővel…

A Parlament Honvédelmi- és Rendészeti Bizottsága kezdeményezi az Operatív Törzs meghallgatását

Ma 12:40

Vadai Ágnes, a Honvédelmi- és Rendészeti Bizottság alelnöke, Lukács László, a bizottság jobbikos alelnöke és Harangozó Tamás MSZP-s bizottsági tag kezdeményezték, hogy a Bizottság a jövő hét folyamán hallgassa meg az Operatív…

Ujhelyi: Sem a haza, sem a jogállam nem eladó!

Ma 12:14

Most az a kérdés, az EU enged-e az Uniót zsaroló politikai maffiózóknak vagy be sem szállnak ebbe a mocskos meccsbe - jelentette ki Ujhelyi István, az Mszp európai parlamenti képviselője.

A(z) "Pártok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

A Fidesz megint leszavazta a szociális dolgozók bérkiegészítését

A népjóléti bizottság keddi ülésén a kormánypárti többség elutasította a szociális dolgozók egyszeri bérkiegészítésének ellenzéki javaslatát.

Politikus

Tragédia: 65 éves korában elhunyt az MSZP-s politikus

65 éves korában elhunyt Dr. Barrel Zoltán, az MSZP káposztásmegyeri önkormányzati képviselője – tudatta a párt közösségi oldalán.

Politikus

Augusztusban rekordot döntött a Fidesz támogatottsága

A járvány előtti helyzethez képest egyetlen szavazót sem vesztett a Fidesz, a Jobbik és a Momentum fej-fej mellett küzd a harmadik helyért - derült ki a Závecz Research novemberi pártpreferenciáiból. Kiderült az is, egy-egy ellen harc…

Közélet

Törökbecsén is rendkívüli a helyzet

Törökbecsén is rendkívüli helyzetet hirdetett ki Saša Maksimović polgármester, ugyanis tegnapig 91 koronavírussal fertőzött személyt vettek nyilvántartásba a község területén.

 

Kategória ajánló