Parragh László hírek

Ismert személy › Parragh László

Parragh: Szürreális Matolcsy elképzelése

19.02.28 14:56

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint nem is érdemes törni magunkat, nem fogjuk utolérni 11 éven belül az osztrák életszínvonalat.

Parragh szerint előkészítetlen a túlóratörvény, Garancsiék nem használják. De akkor ki kérte?

19.02.21 08:40

Továbbra sem tudni pontosan, ki kérte a 400 órás túlmunka bevezetését, van, aki a Mészáros–Garancsi–Szíjj tengelyt sejti a háttérben. Az iparkamarai elnök, Parragh László szerint egyszerűen arról van szó, hogy a Fidesz ajánlatot tett a német…

Informatikai céget díjazott a kamara

19.02.17 11:13

Ezúttal egy 2002 óta működő szegedi informatikai vállalkozás, a PC Trade Systems Kft. kapta a Csongrád Megye Gazdaságáért Díjat.

Parragh László: nem lesz messze az idei GDP-növekedés a 4 százaléktól

19.02.05 17:07

Az idei gazdasági (GDP) növekedés nem lesz messze a 4 százaléktól – mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke kedden Békéscsabán, a megyei kamara évadnyitó gazdaságpolitikai fóruma előtt az MTI érdeklődésére. Parragh László az…

Parragh: a digitalizációra fel kell készíteni a gazdasági szereplőket

19.01.31 17:24

A digitális világra és a digitalizációra az embereket és a gazdasági szereplőket fel kell készíteni, hogy bátran használják az eszközöket és a tudást - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke csütörtökön Kecskeméten.

Parragh László szerint lehetetlent kérnek az Audi sztrájkoló alkalmazottai

19.01.30 06:27

Az iparkamara elnöke úgy látja, nem lehet akkora béremelést adni, amekkorát kérnek - a munkabeszüntetés mögött egyéni érdekeket sejt, ennek ellenére a felek szerinte meg fognak állapodni.

Parragh megfenyegette a törvényes jogukkal élve sztrájkoló Audi-dolgozókat

19.01.29 15:31

Megijedhetett, hogy erőt mutat az ellenállás: időközben a Győrben készülő motorok hiánya miatt már az Audi legfőbb németországi gyártóbázisában, az ingolstadti gyárban is leálltak a termeléssel.

A(z) "Parragh László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ezért nem éri meg ma vállalkozni

A devizahitel-válság sem lett volna ilyen mértékű, ha az akkori politikai döntéshozók tanulnak pénzügyi ismereteket az iskolában – állítja Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Gazdaság

Ezért nem éri meg ma vállalkozni

A devizahitel-válság sem lett volna ilyen mértékű, ha az akkori politikai döntéshozók tanulnak pénzügyi ismereteket az iskolában – állítja Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Közélet

Február közepéig lehet jelentkezni a felsőoktatási felvételire

A felsőoktatási felvételire való jelentkezési lapot február 15-ig lehet benyújtani. A felvételi tájékoztató anyagok már csak az interneten érhetők el; a www.felvi.hu honlapon folyamatosan frissülő információkat találhatnak az érdeklődők. A…

Gazdaság

Eggyé olvastak az MNB-alapítványok

Már csak a Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány maradt.

 

Kategória ajánló