Parragh László hírek

Ismert személy › Parragh László

Parragh: a digitalizációra fel kell készíteni a gazdasági szereplőket

19.01.31 17:24

A digitális világra és a digitalizációra az embereket és a gazdasági szereplőket fel kell készíteni, hogy bátran használják az eszközöket és a tudást - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke csütörtökön Kecskeméten.

Parragh László szerint lehetetlent kérnek az Audi sztrájkoló alkalmazottai

19.01.30 06:27

Az iparkamara elnöke úgy látja, nem lehet akkora béremelést adni, amekkorát kérnek - a munkabeszüntetés mögött egyéni érdekeket sejt, ennek ellenére a felek szerinte meg fognak állapodni.

Parragh megfenyegette a törvényes jogukkal élve sztrájkoló Audi-dolgozókat

19.01.29 15:31

Megijedhetett, hogy erőt mutat az ellenállás: időközben a Győrben készülő motorok hiánya miatt már az Audi legfőbb németországi gyártóbázisában, az ingolstadti gyárban is leálltak a termeléssel.

Parragh: a digitalizáció esély és lehetőség a felzárkózásra a világhoz

19.01.17 14:42

A digitális világot, a digitalizációt olyan esélyként és lehetőségként kell felfogni, amellyel fel tud az ország zárkózni a világhoz - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke csütörtökön Egerben.

Magyar Idők: Két számjegyű béremelés jöhet idén is

19.01.12 08:32

A versenyszférában az idei átlagos béremelés mértéke várhatóan meghaladja majd az év végén megkötött megállapodásban foglalt nyolcszázalékos bérajánlást, és két számjegyű béremelés lehet 2019-ben is - mondta a Magyar Időknek Parragh László,…

A magyar gazdaság kiváló állapotban van, de fel kell készülni a világgazdasági folyamat változására

18.12.20 16:44

A magyar gazdaság kiváló állapotban van, de fel kell készülni arra, hogy a világgazdasági folyamatok változhatnak, és akkor szükség lesz egy "B-tervre" - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke a kamarai…

Az MKIK a versenyképességet kisebb és egyszerűbb adóval javítaná

18.11.28 12:55

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) többek között az adózás feltételeinek egyszerűsítését indítványozta a kormány előtt lévő versenyképességi javaslatban, az újítás pedig a kamara felfogásában adócsökkentéssel is járna,

A(z) "Parragh László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ma nem pálya a saját vállalkozás

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke úgy véli, hogy a devizahitel-válság se lett volna olyan mértékű, ha az akkori politikai döntéshozók tanultak volna pénzügyi ismereteket az iskolában. 

Gazdaság

Alapszakmákat bemutató tájékoztató füzetet adtak ki

Alapszakmákat bemutató kiadvánnyal segíti a pályaválasztás előtt állókat az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

Közélet

A forradalom a magyarok félelmet nem ismerő szabadságvágyát bizonyította

Megemlékezést tartottak a a Debreceni Egyetem melletti '56-os emlékműnél.

Gazdaság

MNB: maradt minden a régiben

A várakozásoknak megfelelően nem változtatott a feltételeken a Magyar Nemzeti Bank (MNB) monetáris tanácsa.

 

Kategória ajánló