Paródia hírek

Kultúra és szórakozás › Paródia

Zack Snyder: Az Igazság Ligája: Az Igazság

21.04.08 16:49

Már annyiszor láttam és olvastam kritikákat, amik összehasonlítanak vagy más elemeket vesznek elő ebben a témában, de a végére kihoznak valami jót vagy rosszat. Itt az IGAZSÁG az, hogy ez a film egy klasszikus darab, ami remek lett. Ezen nincs mit…

Fargo: Az amerikai (rém)álom

21.03.30 04:19

Az elvileg megtörtént eseményeken alapuló film felütését egy ször­nyen degenerált gondolkodású, számító családfő még betegebb gondolatfoszlánya indítja útjára, amely amolyan Coen módjára egy egészen elképesztő erőszakhullámot indít el. Sajnos…

"Az SMS megkapása még nem jelent védettséget" - itt a paródia a lezárások bejelentéséről

21.03.10 13:36

Kovács András Péter humorista közzétett egy rövid videót, amelyben a múlt héten bejelentett korlátozásokat tolmácsolja - természetesen cseppet sem komolyan.

Medveczky Ilona kifakadt: "Az, hogy igénytelen, aszott múmiának állítottak be, valóságos sokként ért"

21.03.04 09:43

Medveczky Ilona nemrégiben a Halhatatlanok Társulatának tagjává vált, ami számára hatalmas elismerés. Élete során számtalan megaláztatás, bántás érte, de ő nagyon büszke arra, amit szakmailag elért.

Rákattantak a hazai nézők minden idők (egyik) legrosszabb vígjátékára a Netflixen

21.03.01 21:47

Will Ferrell és John C. Reilly már többször bizonyították, hogy nekik semmi sem szent, közös filmjeim általában a legbárgyúbb vígjátékok közé kerültek. Ennek fényében az sem meglepő, hogy a 2018-as mozijuk, a Holmes és Watson is minden idők egyik…

Lengyel Tamás kiparodizálta Rékasi Károlyt

21.02.24 15:48

Rékasi még decemberben okozott néhány kellemetlen pillanatot az RTL Klub műsorában.

13 érdekesség a 95 éve született Leslie Nielsenről

21.02.11 18:11

Leslie William Nielsen nem volt mindig ősz hajú, és nem volt mindig vicces! 95 éve született egyik kedvenc komikusunk, aki úgy lett mindenki kedvence, hogy el tudta játszani, hogy semmit sem ért, és aki különös dolgot vésetett a sírkövére.

A(z) "Paródia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Zack Snyder: Az Igazság Ligája 20 rubeles verziója is röhejes

Orosz barátaink, a Studio 188 csapata sem ment el olcsó paródia nélkül Zack Snyder: Az Igazság Ligája mellett. A 20 dolláros is vitt mindent, de ezek a rubelek sem vesztek kárba.

Ország

A lengyel katolikus vezetők szerint erkölcstelen az AstraZeneca és a Johnson&Johnson vakcinája

Azért, mert abortált magzatok sejtvonalait használták fel. A brit-svéd vakcina gyártója már tavaly ősszel cáfolta ezt az állítást.

Életmód

Találtak egy rejtett, vicces funkciót a Teslákban

Elon Musk szereti a meglepetéseket, a Teslák is tele vannak ilyenekkel. A legújabb például elég trágár, de tökéletesen végrehajtja az adott feladatot. Csupán a megfelelő hangutasítást kell kimondani hozzá.

Márka

Szuperhős Jelmez Xxl A Lecsap csapat (Thunder Force) / Netflix

Az új Melissa McCarthy-mozi nem tartogat meglepetéseket a színésznő munkásságát ismerő közönség számára, ám burleszkmotívumaival és egyéb elbeszélő stratégiáival megidézi bizonyos, az elhízáson élcelődő „body…

 

Kategória ajánló